Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy zajlik manapság egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy zajlik manapság egy legénybúcsú?

Figyelt kérdés
Már csak a filmekből kiindulva elég durvák lehetnek, mindenféle nőcskék meg ilyesmik. Kérdeztem a párom he összeházasodnánk és lenne legénybúcsúja mit csinálnának. Azt mondta tartanának pinceszert egy eszem iszommal azt kész. Kérdezem még, hogy és lennének nőcskék is mi? Erre ő nem nem lennének. Kérdezem én, az ilyet mért mondaná el? Tudja mindenki, hogy tetszik a pasiknak ha egy félmeztelen nő riszál neki, nem? Nagyon félek tőle, hogy ha oda jutunk pont ezen a ki*aszott legénybúcsún fog megcsalni! De kell ez, ha netán nem lenne tartva akkor nem néznék őt hülyének miatta? Nem tudnék utána az oltár alőtt igent mondani neki! Ja, persze amit nem tudunk az nem fájhat! De ha ilyen alkalommal megy félre 1 pasi azt tuti eltitkolná szerintem.
2011. jan. 5. 11:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
0%
A csipendéleknél is mindig fullextrást szolgáltatást kérnek a nők.
2011. jan. 5. 19:53
 52/66 A kérdező kommentje:
Én pont ezért nem akarok ilyeneket! Mi az, hogy a minimum a szopás? Normális az aki ezt írta? Akkor neki biztos nem volt valami hossszú kapcsolata vagy nem lesz a jövőben! Az én párom csak ne legeltesse már ringyókon a szemeit! Ha valaki szereti a másikat NEM akar nőket a legénybúcsún és normális ember nem is tart! Ennyi!
2011. jan. 6. 10:41
 53/66 anonim ***** válasza:
74%

Tényleg beteg vagy kérdező. Itt már nem a legénybúcsúról van szó, hanem a párodhoz való hozzáállásodról.. "Te max. függsz tőle, de nem szereted." - valaki ezt írta és talált.

A 29%-ossal, aki a sz*pást emlegette, meg hogy mindig a szerelmeddel kell lenni, azzal meg ne törődj, tapasztalatlan, buta és megkeseredett.

És én is azt ajánlom, mint a többiek, hagyd ott ezt a faszit, és keress magadnak egy takaros papucsférjet, aki elviseli a bizalmatlanságod és fojtogatásod.

2011. jan. 6. 11:51
 54/66 anonim ***** válasza:
100%

"Ha valaki szereti a másikat NEM akar nőket a legénybúcsún.."

Egyetértek, így van.

"..és normális ember nem is tart!"

Ez viszont nevetséges. Tényleg fordulj szakértőhöz a problémáddal.. A normális ember az esküvő után (és előtt, miután találkozott veled) beül a sarokba, és nem tart legénybúcsút, születésnapot, céges bulit, nem megy szórakozni, sőt egy idő után már a közértbe sem engeded le, mert ott is láthat r*bancokat..? Arról ne is beszéljünk, hogy a haverjaitól is eltiltod, mert ki tudja, mibe viszik bele.. Hát ha olyan pasit választottál, aki nem szeret, aki hazudik neked, akkor mit vársz tőle? Ha meg normális pasit, akkor ő érdemel százszor jobbat egy féltékeny feleségnél. Ha tényleg így gondolod, ahogyan leírtad, akkor max 1-2 éves házasságot jósolok nektek. És az is lehet, hogy pár év múlva valamelyikőtök késsel a hátában ébred..

2011. jan. 6. 13:21
 55/66 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ilyen hozzáállással inkább szobanövényt kellene tartanod, nem férjet. Biztos lehetsz benne, hogy nem nőzik és nem csavarog. Persze a szobanövény meg sokat iszik:)
2011. jan. 6. 13:23
 56/66 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban egyetértek, hogy szerintem sincs semmi szükség vetkőzős programra, de kérdező te tényleg beteg vagy. Inkább még most szakíts a pároddal, mert különben garantáltan ennek válás lesz a vége. Úristen akkor strandra se engednéd el, mert mi van, ha megnéz másik nőt is fürdőruhában? Én ha tudnám fordított esetben, hogy a párom ennyire nem bízik bennem, és ilyen betegesen féltékeny valószínű én magam mondanék búcsút a kapcsolatnak. Mi szükség arra, hogy generálod a felesleges feszültséget? Most is olyan dolgon idegesíted magad és aggodalmaskodsz, ami még kilátásban sincsen. Mindemellett meg primitív és bunkó stílusban válaszolsz vissza olyanoknak is, akik egy szóval nem illetek téged, csak a véleményük fejtették ki.
2011. jan. 6. 15:01
 57/66 anonim ***** válasza:
64%

A 29%-ossal, aki a sz*pást emlegette, meg hogy mindig a szerelmeddel kell lenni, azzal meg ne törődj, tapasztalatlan, buta és megkeseredett.

Pincérként dolgoztam egy évet, sok legénybúcsút láttam.

2011. jan. 6. 16:48
 58/66 anonim ***** válasza:
17%

"..és normális ember nem is tart!"

Ez viszont nevetséges. Tényleg fordulj szakértőhöz a problémáddal.. A normális ember az esküvő után (és előtt, miután találkozott veled) beül a sarokba, és nem tart legénybúcsút, születésnapot, céges bulit, nem megy szórakozni, sőt egy idő után már a közértbe sem engeded le, mert ott is láthat r*bancokat..?

Az utóbb említett helyeken nem túl gyakori a PÉNZÉRT, K*RVÁNAK VETT "nők" szerepeltetése.

Gondolom a párod k*rvázását is te fizeted.

2011. jan. 6. 16:51
 59/66 anonim ***** válasza:
19%

legyünk csak egymásnak és majd meglepetten pislogjunk 5-10-15 év múlva, h a családon kívül a kutya sem kíváncsi ránk...

Erre elfelejtettem válaszolni. Legyél nyugodt, a "barátaid" 99%-a most is csak érdekből/muszájból érdeklődik. Figyeld meg, ha majd egyszer nagy bajba kerülsz, a családon kívül max 1-2 emberre számíthatsz.

2011. jan. 6. 17:04
 60/66 anonim ***** válasza:
100%

16:51-es

Bocsáss meg, bizonyára én vagyok tapasztalatlan.

Ha te annyi legénybúcsún voltál már, és mindenhol volt r*banc, akkor annak csak egyetlen oka lehetett..

Egy legénybúcsún tudtommal ugyanis ritkán fordul elő a pénzért vett nőn kívül más csaj.

Ugye nem gondolod, hogy komolyan vesz téged bárki? Éretlen vagy, összekevered a szerelmet a tulajdonlással, a szórakozást pedig a k*rvázással. Szép kis körökben foroghatsz..

Ha nem tudsz normális tanácsot adni a kérdezőnek, akkor legalább ne próbáld lerántani a saját szintedre.

2011. jan. 6. 17:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!