Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlik manapság egy legénybúcsú?
Tényleg beteg vagy kérdező. Itt már nem a legénybúcsúról van szó, hanem a párodhoz való hozzáállásodról.. "Te max. függsz tőle, de nem szereted." - valaki ezt írta és talált.
A 29%-ossal, aki a sz*pást emlegette, meg hogy mindig a szerelmeddel kell lenni, azzal meg ne törődj, tapasztalatlan, buta és megkeseredett.
És én is azt ajánlom, mint a többiek, hagyd ott ezt a faszit, és keress magadnak egy takaros papucsférjet, aki elviseli a bizalmatlanságod és fojtogatásod.
"Ha valaki szereti a másikat NEM akar nőket a legénybúcsún.."
Egyetértek, így van.
"..és normális ember nem is tart!"
Ez viszont nevetséges. Tényleg fordulj szakértőhöz a problémáddal.. A normális ember az esküvő után (és előtt, miután találkozott veled) beül a sarokba, és nem tart legénybúcsút, születésnapot, céges bulit, nem megy szórakozni, sőt egy idő után már a közértbe sem engeded le, mert ott is láthat r*bancokat..? Arról ne is beszéljünk, hogy a haverjaitól is eltiltod, mert ki tudja, mibe viszik bele.. Hát ha olyan pasit választottál, aki nem szeret, aki hazudik neked, akkor mit vársz tőle? Ha meg normális pasit, akkor ő érdemel százszor jobbat egy féltékeny feleségnél. Ha tényleg így gondolod, ahogyan leírtad, akkor max 1-2 éves házasságot jósolok nektek. És az is lehet, hogy pár év múlva valamelyikőtök késsel a hátában ébred..
A 29%-ossal, aki a sz*pást emlegette, meg hogy mindig a szerelmeddel kell lenni, azzal meg ne törődj, tapasztalatlan, buta és megkeseredett.
Pincérként dolgoztam egy évet, sok legénybúcsút láttam.
"..és normális ember nem is tart!"
Ez viszont nevetséges. Tényleg fordulj szakértőhöz a problémáddal.. A normális ember az esküvő után (és előtt, miután találkozott veled) beül a sarokba, és nem tart legénybúcsút, születésnapot, céges bulit, nem megy szórakozni, sőt egy idő után már a közértbe sem engeded le, mert ott is láthat r*bancokat..?
Az utóbb említett helyeken nem túl gyakori a PÉNZÉRT, K*RVÁNAK VETT "nők" szerepeltetése.
Gondolom a párod k*rvázását is te fizeted.
legyünk csak egymásnak és majd meglepetten pislogjunk 5-10-15 év múlva, h a családon kívül a kutya sem kíváncsi ránk...
Erre elfelejtettem válaszolni. Legyél nyugodt, a "barátaid" 99%-a most is csak érdekből/muszájból érdeklődik. Figyeld meg, ha majd egyszer nagy bajba kerülsz, a családon kívül max 1-2 emberre számíthatsz.
16:51-es
Bocsáss meg, bizonyára én vagyok tapasztalatlan.
Ha te annyi legénybúcsún voltál már, és mindenhol volt r*banc, akkor annak csak egyetlen oka lehetett..
Egy legénybúcsún tudtommal ugyanis ritkán fordul elő a pénzért vett nőn kívül más csaj.
Ugye nem gondolod, hogy komolyan vesz téged bárki? Éretlen vagy, összekevered a szerelmet a tulajdonlással, a szórakozást pedig a k*rvázással. Szép kis körökben foroghatsz..
Ha nem tudsz normális tanácsot adni a kérdezőnek, akkor legalább ne próbáld lerántani a saját szintedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!