Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlik manapság egy legénybúcsú?
Jézusom,ne haragudj,de ha ennyire betegesen nem bízol a párodban,akkor minek mennél hozzá egyáltalán...A lehetőségek teljes hiánya nem jelenti,hogy nem fog megcsalni,ha akar így is megteszi,ha nem,akkor nem...
Én férjemnek is volt legénybúcsúja,én segítettem a haverjainak a feladatok kitalálásában,lány nemvolt(ha lett vna,azzal sem lett vna semmi bajom).Én tök örültem,hogy ennyire szeretik a barátai:)
(mindeközben én otthon ültem,várandósan ,mert az én barátnőim viszont "nem szerettek" ennyire,így kb este 11 körül az egész fiú társaság engem vígasztalt a telefonban, jobban viseltem volna,csak a hormonjaim egy kicsit kuszák voltak akkoriban:D)
SZóval,ha nem sértődsz meg és hallgatsz rám,akkor nem mész hozzá ehhez a férfihoz,vagy változtatsz a hozzáállásodon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!