Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlik manapság egy legénybúcsú?
Ja,de amúgy most nézem,hogy még csak jegyesek sem vagytok a kérdésed alapján,akkor minek ezen problémázni:)
ismét "barom"voltam:D
Hagyd el. Most. Így megmarad a méltóságod, mert előbb-utóbb ő fog téged elhagyni a viselkedésed miatt. Ez nem normális hozzáállás. Ha ennyire nem bízol benne, akkor mit ér a szerelem? Te max. függsz tőle, de nem szereted. Mert a szeretettel együtt jár a bizalom is. Igen, én mindent elhiszek a férjemnek - mert szeretem és bízom benne. Pedig estem már én is pofára az első nagy szerelemnél, de rájöttem, h nem büntethetem a férjem az ő hibái miatt.
Igen, volt legénybúcsúja, nekem pedig lánybúcsúm.
Igen, volt táncoslánya (ráadásul egy külön szobában, csak neki táncolt - night klubban voltak), nem ő akarta, a barátai szerették volna. Hidd el, az esetek 80 %-ban nem a vőlegény ragaszkodik a lányhoz, hanem a haverok, mert milyen jó buli, és "kell" a legénybúcsúhoz. Szóval, nem sok beleszólása volt. Ja, és nem csalt meg. Biztos vagyok benne, mert 1. sose tenné, 2. ha nem ismerném és mégis megtörtént volna, azt úgysem tudta volna eltitkolni, minden látszik az arcán, nem mellesleg vagy 15-20 fiú közül vki biztos elszólta volna magát a 3,5 év alatt, amióta házasok vagyunk. 3. Ha meg akar csalni, akkor 1001 lehetősége volna rá, nem kell ehhez legénybúcsú. De ha te mindenképp szeretnéd azt hinni, hogy a párod az első útjába akadó lányra ugrik, akkor tényleg ne menj hozzá, mert mint már írták előttem, nem foghatod a kezét egész életetekben, nem lehetsz vele a nap 24 órájában örökké. Egy kocsmázás (vagy oda se mehet?), egy új kolléganő, tömegközlekedés, az ember mindenhol tud ismerkedni, ha akar. Ha meg nem akar félred.gni, akkor nem fog akkor sem, ha az ölében tekered egy lány.
Még egy megjegyzés: ezeket a rendelhető táncoslányokat általában testőr kíséri, hozzá sem nyúlhatnak, letáncolja a 15-20 percét aztán viszlát. Persze ezek a "minőségi" lányok. Aztán van olyan is, h belefut az ember kevésbé jó "minőségbe"... Az egyik barátunk legénybúcsújára sógorom rendelt egy táncoslányt - hát, kissé ki voltak akadva, mert a lány már inkább vénlány volt és pár foga is hiányzott... szerinted megdöngette bárki is a társaságból?
Nekem is volt lánybúcsúm, táncos fiú nem volt, nekem nem hiányzott, másrészt pedig azért borsos ára van, és mi kevesebben voltunk, érthető módon mindenkire jó nagy ktg-et rótt volna. De így is a legszuperebb buli volt, amin voltam! 7 legjobban szeretett barátnőmmel ittunk, játszottunk, kajáltunk, táncoltunk egy egész éjjelen át. Kellett, hogy utoljára lányként bulizzak... Ja, és a férjem megjelent az egyik helyen egy barátjával, ahol voltunk, a mai napig emlegetem neki, h hogy lehetett ilyen, h pont oda ült be, ahol mi viháncolunk :) :)
Mi van??? Szóval, ez a szerelem szerinted? Bújjunk egymás fenekébe, az összes lehetséges szabadidőnkben, hadd maradjanak el mellőlünk a barátok (tudom, h lehet közösen is barátokkal találkozni, de a szerintem normális embernek azért kis igénye van arra is, hogy ha nem is túl sűrűn, de külön is találkozzon a saját barátaival), aztán legyünk csak egymásnak és majd meglepetten pislogjunk 5-10-15 év múlva, h a családon kívül a kutya sem kíváncsi ránk...
Legény/leánybúcsú egyszer van egy életben - jó esetben - hát hadd bulizzanak már szerencsétlenek, ha akarnak...
Igen, ha szerelmes vagyok, akkor a szerelmemmel vagyok, nem pedig (hím)k*rvák után kajtatok, teljesen berúgva.
De beszélhetek én, hiszen ebben az országban évente 165 MILLIÁRDot költenek k*rvázásra az emberek.
Az én párom legénybúcsúja péntek reggeltől vasárnap estig tartott.
Annyit kérdeztem mikor hazajött, hogy jó volt? Azt mondta jó. Téma lezárva.
Külföldön dolgozik, csak hétvégére jön haza, millió alkalma lett volna, hogy megcsaljon, de nem tette. Miért pont az esküvő előtt?
Ebben a fórumban tényleg mindenki úgy gondolja, hogy a legénybúcsú egyenlő azzal, hogy a vőlegény a részeg haverjaival egy (vagy több) alulöltözötten vonagló ribancot nézegessen? Hát elég fura világban éltek..
A legénybúcsú nem erről szól. Mint ahogyan egy leánybúcsúnak sem szerves kelléke a vetkőző fiú. Én sem értem, miért van erre szüksége a házasodni vágyó feleknek..
Ha nem akarod, hogy sztriptíz legyen a legénybúcsún, közöld a pároddal, hogyha mégis lesz, akkor nincs esküvő. De nem az, hogy már előre ettől rettegsz, hogy meg fog csalni, és biztosan hazudik..!
Ugyanúgy nem értem az előző hozzászólásokat sem, akik a legénybúcsút k*rvázásként emlegetik. Ha te nem akarsz csajokat, közöld vele. Ha nem hallgat rád, és ragaszkodik hozzájuk, mit vársz tőle az esküvő után? Ha pedig csak egy barátokkal eltöltött sörözős estére vágyik, miért fosztanád meg tőle?
Szerintem ha ebben nem tudtok megegyezni, akkor teljesen felesleges az egész cécó.. Túlságosan eltér az életszemléletek egy sikeresen működő házassághoz.
Nem utasítani kell a férfit, hogy milyen legénybúcsút tartson.. olyat kell választani, aki ugyanarra vágyik, mint amit te szeretnél!
Ugyanúgy nem értem az előző hozzászólásokat sem, akik a legénybúcsút k*rvázásként emlegetik.
Mert már láttam legénybúcsúkat. Gondolod azért fizetnek több tízezret az "ártatlan leánykáknak", hogy csak vetkőzzenek?
A minimum a szopás (többeknek is), és az esetek többségében a "hű + szerelmes" vőlegény meg is *-a a fellépőt.
Én is láttam legénybúcsút, és ott nem volt lány, mert nem akartak. Én sem szeretném, hogy majd egyszer a pasim legénybúcsúján legyen "leányka", de miért is kellene? Talán törvény?! Aki fizet neki, ott benne van a dolog, hogy talán-esetleg-lehet hogy történik valami (bár szerintem nem gyakori, de szerintem se élvezkedjen a vőlegény egy pucér csaj látványán), de ha az illető rá is kérdezett, és a párja azt mondta, hogy nem akar csajt, akkor meg miről beszélünk?!
Én személy szerint nem ismerek olyan párokat, ahol lett volna vetkőzés a legény- illetve leánybúcsún. Talán én nem forgok olyan körökben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!