Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn gyerektilalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn gyerektilalom?

Figyelt kérdés
Sajnos bajban vagyok, mert egy közeli barátnőm hívott meg az esküvőjére, koszorúslánynak is felkért. Mikor lesz az esküvője, akkor lesz a lányom 1,5 éves. Anyum néha vigyázott rá, de kettesben sosem hagytam még őket (anyum kérésére). A lagzi 150 km-el arrébb lesz és barátnőm kijelentette, hogy nem lehet vinni gyereket. Vendégházak lesznek, de oda sem, mert nem szeretné hogy az esküvője arról szóljon, hogy más gyereket altat. Van még fél év az eseményig, addig próbálom ottalvásra szoktatni a babámat, szerencsére amúgy nagyon szociális, sokat utazunk vele és bárhol elalszik a kis utazóágyában. De sosem vagyunk tőle ilyen messze. Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
dec. 29. 21:23
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
56%

Voltam több esküvőn is, az enyém is októberben volt és persze, páran becsiccsentettek, de senki sem volt részeg, senki sem okozott problémát. A párom egyik haverjának le kellett dőlnie, de ennyi. Mondjuk nálunk nem volt gyerekmentesség, mert a rokonságban és a baráti körben csak pár gyerek van, és ők is minimum három évesek, szóval azért nem kisbabákról volt szó. Nekik rendeltünk bűvészt, aki kicsit odébb ment velük és lekötötte őket.

dec. 30. 12:25
 42/47 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem beszeld meg,hogy egy szobat biztositson ugy,hogy ott van anyukad is.Amig szopizott vagy nehezen aludt el,kivettunk egy szobat es valamelyik nagyszulo vigyazott ra.Utana mar tudtuk otthon hagyni,de valoszinu az lenne,hogy akkor korabban hazamentek,mert stresszeled magad.
dec. 30. 13:27
 43/47 anonim ***** válasza:
0%

Ha már ilyen fontos szerepet szán neked és nem csak egy szimpla vendég vagy, akkor illene meghívnia a gyerekedet is. Vagy vállalnia, hogy emiatt nem tudsz ott lenni. Minden gyerek más. Van, aki nem bír magával és tényleg egész este rá kell szólni. Van, aki élvezi a bulit és az embereket, táncol éjfélig. Van, aki lazán a nagyszülőknél tölti az éjszakát már egy évesen is sírás nélkül. Van, aki annyira anyás, hogy rosszul viseli, ha nem ő altatja el.

Oké, legyen a pár döntése, persze, de akkor számoljanak azzal, hogy a gyerekes vendég emiatt visszamondja az esküvőt.

dec. 31. 19:46
 44/47 anonim ***** válasza:
18%
Wow, miért csak azok vannak nullán, akiket nem zavarna a gyerek, azok meg zöldek, akik szerint az összes gyerek sátánná változik minden esküvőn? :D
jan. 1. 18:58
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

Sikerült megegyezned anyukáddal? Vállalja a gyereket?

1,5 éves, már nem szoptatós csecsemő...mondjuk ha elmész és ott hív fel, hogy bocsi de nem tudom tisztába tenni, akkor pont meg fogsz bolondulni az esküvőn.

Ha nem vállalja, akkor vagy egyedül mennék és apukára hagynám vagy sajnálattal lemondanám.

Nekem is van gyerekem, de egy ilyen picivel... de, tönkreteszi. Magát az esküvőt és a szülő estéjét mindenképp. Ebben a korban még minden róla szól. Dumál, sír, futkos, nem eszik, eszik, bekakilt... szóval na.

Voltam olyan esküvőn, ahol a házasságkötő teremben az ifjú pár és a násznép közti térben egy ovis kislány forgolódott, táncolt, pörgött, sikongatott. Anyukája boldogan nézte és bíztatta, mert de ügyesen pörgeti a kis szoknyáját...

Egy idő után a násznép elkezdett csittegni. Aztán megfordult a menyasszony, hátha észreveszik magukat, mert hogy mi nem halljuk tőle a szertartást, de hogy a menyasszony se... anyuka itt végre észrevette magát és kivitte a kishercegnőt sétálni. Jó reggelt.

tegnapelőtt 15:52
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van.

Elárulod, miért akarsz egy másfél évest! esküvőre vinni, amit vszeg szarrá un, vagy sír ergo a szertartáson úgysem leszel benn, ha akkor kezd rá, és folyamat pesztrálhatod.

Eszem ágában nem lenne még egy hétévest sem vinni, mert tudom, mekkora szpás úgy az egész. Nekem nulla kikapcsolódás, és léphetek le 7-8-kor, attól függ, a gyerek mikor veri ki a hisztit, hogy álmos, unja, stb.

tegnapelőtt 21:37
 47/47 anonim ***** válasza:
100%

17. Ez marhaság. Nem mindenki akar gyereket, és nem azért mert öreg, vagy valami baja van ,egyszerűen nem vágynak rá, meg a sok nyűggel amivel jár.

Kérdező, én ha ilyen helyzetben lennék, szereznék bébiszittert és kész:).

Anno a mi esküvőnk is gyerekmentes volt, és ez volt a legjobb döntés. Minden úgy ment ahogy kellett. Kisgyerek nem való esküvőre. Amelyik annyira kicsi, nem tud viselkedni még, illetve a szülők sem tudnak egy jót szórakozni ha rá kell figyelni, vagy pont hogy nem foglalkoznak vele , elkezd unatkozni és abból van a baj.

Mi a férjemmel több esküvőn is voltunk az elmúlt években, sok esetben a kisgyerekek elégggé elcseszték a dolgot. Volt mikor rohangáltak, a szülők leszarták, a kölykök meg fellökték a pincéreket, egyszer az egyiken a menyasszonyt lökték a medencébe, másikon a ruháját tették tönkre ( tortás kézzel összefogdosta 2 kislány.) A szertartásra sem értem minek visznek visító üvöltöző babákat, kicsiket, végig hisztiztek, a szülők meg vagy cseszték kivinni, vagy kivitték és lemaradtak a szertartásról amire meg voltak hívva. Semmi értelme.

Egyébként óvodás dolog ezen megsértődni, hogy nem viheti a gyereket, aki ilyen, az jobb is ha nem megy el.

tegnap 03:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!