Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn gyerektilalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn gyerektilalom?

Figyelt kérdés
Sajnos bajban vagyok, mert egy közeli barátnőm hívott meg az esküvőjére, koszorúslánynak is felkért. Mikor lesz az esküvője, akkor lesz a lányom 1,5 éves. Anyum néha vigyázott rá, de kettesben sosem hagytam még őket (anyum kérésére). A lagzi 150 km-el arrébb lesz és barátnőm kijelentette, hogy nem lehet vinni gyereket. Vendégházak lesznek, de oda sem, mert nem szeretné hogy az esküvője arról szóljon, hogy más gyereket altat. Van még fél év az eseményig, addig próbálom ottalvásra szoktatni a babámat, szerencsére amúgy nagyon szociális, sokat utazunk vele és bárhol elalszik a kis utazóágyában. De sosem vagyunk tőle ilyen messze. Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
dec. 29. 21:23
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
32%

#29 és az miért releváns most itt, hogy neked milyen esküvőd lesz?

Szerintem a gyerekmentes esküvő jó ötlet, annyi videót láttam, ahol a gyerek elrontja valamivel az esküvőt. Üvölt a szertartás alatt, futkároznak a táncoló pár között, amikor szeretnék megélni meghitten a pillanatukat, stb…. Bármilyen hihetetlen, tud ez zavaró lenni, még akkor is, ha nem utálja az ember a gyerekeket. Senkit nem érdekel, ha valaki emiatt nem megy el egy esküvőre, engem legalábbis nem hatna meg, legalább kevesebb főre kell fizetni :D

dec. 30. 09:40
 32/47 anonim ***** válasza:
29%
31. Azért releváns, mert mutatni akartam hogy amúgy tökre megoldható egy gyerekes esküvő is, ha a házaspár úgy akarja. Persze itt nem akarja, de gondoltam, leírom.
dec. 30. 09:47
 33/47 anonim ***** válasza:
63%

De gázak a válaszok. :D

Nem, gyerek nem való esküvőre, pont. Senkit nem érdekel a vonyító, neveletlen kölyköd. A házasulandó párnak joga van eldönteni, kiket hív az esküvőjére.

dec. 30. 10:04
 34/47 anonim ***** válasza:
70%

"Ha majd lesz gyerekem és mondjuk 5 év alatti, és valaki kitalálja hogy gyerekmentes esküvője lesz, én nem megyek el."

Majd meglátod, ha lesz gyereked és hónapokig-evekig nem tudsz nyugodtan sz*rni, enni, beszélgetni, mert a gyereked mindig sír, nyávog, rajtad csimapaszkodik, veled akar lenni, hogy milyen boldogan mennél el gyerek nélkül valahova.

Amugy nem ertem, miert olyan lehetetlen gyerek nélkül eltölteni egy délutánt es estet? Ez beteg, hogy valaki eddig nem bír leválni.

dec. 30. 10:11
 35/47 anonim ***** válasza:
39%

Az alkoholt is tiltják majd? Csak mert annyi videót láttam, ahol a részeg násznép elrontja valamivel az esküvőt :D

Amúgy nem kötelező senkit meghívni, esküdjenek kettesben, ha ilyen sznobok.

dec. 30. 10:32
 36/47 anonim ***** válasza:
67%
Vérmamik akcióban.
dec. 30. 10:37
 37/47 anonim ***** válasza:
35%
Érdekes, elég sok esküvőn voltam már, miondenhol volt gyerek, sosem tették tönkre. Ellenben a vállalhatatlanul viselkedő felnőtt rokonság néha elég szépeket tud alakítani.
dec. 30. 10:39
 38/47 anonim ***** válasza:
84%

Megköszönném a meghívást és a felkérést, és megmondanám hogy sajnos nem tudok menni, nem tudom vállalni a koszorúslány szerepét.

Teljesen megértem, ha valaki gyermek mentes esküvőt szeretne. De ezzel el kell fogadni azt is, ha valaki emiatt nem tud/nem akar eljönni.

dec. 30. 12:04
 39/47 anonim ***** válasza:
82%
Miért hiszik egyesek azt, hogy egy gyerekmentes esküvőn biztosan leissza magát mindenki? Nem végletekben kellene gondolkozni.
dec. 30. 12:06
 40/47 anonim ***** válasza:
35%

39-es Látom még soha nem voltál esküvőn.

Az esküvőn részeg rokonok és a gyerekmentes esküvő között semmi összefüggés nincs. Üdv az életben. Menj el egyszer egy esküvőre.

dec. 30. 12:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!