Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn gyerektilalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn gyerektilalom?

Figyelt kérdés
Sajnos bajban vagyok, mert egy közeli barátnőm hívott meg az esküvőjére, koszorúslánynak is felkért. Mikor lesz az esküvője, akkor lesz a lányom 1,5 éves. Anyum néha vigyázott rá, de kettesben sosem hagytam még őket (anyum kérésére). A lagzi 150 km-el arrébb lesz és barátnőm kijelentette, hogy nem lehet vinni gyereket. Vendégházak lesznek, de oda sem, mert nem szeretné hogy az esküvője arról szóljon, hogy más gyereket altat. Van még fél év az eseményig, addig próbálom ottalvásra szoktatni a babámat, szerencsére amúgy nagyon szociális, sokat utazunk vele és bárhol elalszik a kis utazóágyában. De sosem vagyunk tőle ilyen messze. Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
dec. 29. 21:23
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
41%
Megmondanám hogy felejtsen el.
dec. 29. 21:33
 2/44 anonim ***** válasza:
45%

Ki a fontosabb neked a gyereked vagy a barátnőd? Akkor mi a kérdés???

Ha a kicsit már otthon lehet hagyni a nagyival akkor elmentek, ha még nem akkor meg nem.

dec. 29. 21:36
 3/44 anonim ***** válasza:
34%
Úgy akar családot alapítani, hogy másét semmibe veszi? Én is megmondanám, hogy felejtsen el. Alap, hogy a kislányomat választanám.
dec. 29. 21:37
 4/44 anonim ***** válasza:
42%
És még van pofája egy kisgyerekest felkérni koszorúslánynak.
dec. 29. 21:45
 5/44 anonim ***** válasza:
23%
Akkor ne akarjon ő se gyereket eskuvő után. Gyerekutálóknak minek.
dec. 29. 21:48
 6/44 anonim ***** válasza:
30%
Neki biztos valami divatkutyája van. Azt gondolom lehet majd vinni.
dec. 29. 21:54
 7/44 anonim ***** válasza:
83%

Egy másfél éves baba nem való esküvőre. Neki se jó, szülőknek se jó, vendégeknek se jó.

Én is ennyi idős voltam, mikor anyu unokatestvére házasodott. Simán otthonhagytak a nagyiméknál és ketten elmentek az esküvőre, kb 200 km-re. Pedig akkor még telefon sem volt minden zsebben, csak max vezetékes. Ha a nagyszülő megbízható, én rá merném bízni. Annyi, hogy nem terveznék reggelig maradni meg ottaludni. Legyetek telefonkapcsolatban, hogy ha gáz van, akkor hazajöttök. 150 km kocsival kb szűk két óra, nem egy leküzdhetetlen táv.

dec. 29. 21:55
 8/44 anonim ***** válasza:
29%

Nem tudok azonosulni ezzel a gyerekmentes esküvő témával. Ha valaki számomra fontos, akkor a családja, a gyermeke is az. Legjobb barátnőm kislánya 7 hónapos volt az esküvőnkkor. Mivel nem szerettem volna, hogy ne jöjjön el, de tudtam, hogy a 7 hónapos gyereket nem fogja tudni otthon hagyni, így eljött a barátnőm édesanyja is, hogy a helyszínen lévő szálláson tudjon vigyázni a babára, amíg a barátnőm bulizik...

Mondjuk szerintem egy másfél éves gyerek már otthon hagyható a nagyival, de nekem maga az elv az, ami baromira nem fér bele.

dec. 29. 21:57
 9/44 anonim ***** válasza:
35%

"barátnőm kijelentette, hogy nem lehet vinni gyereket"

Szóval nincs életkori megkötés, gyerek nem mehet és kész és nem a te döntésed, hogy viszed-e.

Voltam esküvőn 2 évessel, imádták őt is. Persze nem maradtunk éjfélig, de a menyasszony nagyon örült, hogy elmentünk és hogy nem kellett választanunk a gyerekünk és az ő esküvője között. Ők is szeretnének majd gyereket, nem sznobok.

dec. 29. 22:02
 10/44 anonim ***** válasza:
36%
Nézzük a jó oldalát, egy csomó meghívott örülni fog, hogy erre a tilalomra hivatkozva simán lemondhatja a részvételt.
dec. 29. 22:10
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!