Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn gyerektilalom?
Ki a fontosabb neked a gyereked vagy a barátnőd? Akkor mi a kérdés???
Ha a kicsit már otthon lehet hagyni a nagyival akkor elmentek, ha még nem akkor meg nem.
Egy másfél éves baba nem való esküvőre. Neki se jó, szülőknek se jó, vendégeknek se jó.
Én is ennyi idős voltam, mikor anyu unokatestvére házasodott. Simán otthonhagytak a nagyiméknál és ketten elmentek az esküvőre, kb 200 km-re. Pedig akkor még telefon sem volt minden zsebben, csak max vezetékes. Ha a nagyszülő megbízható, én rá merném bízni. Annyi, hogy nem terveznék reggelig maradni meg ottaludni. Legyetek telefonkapcsolatban, hogy ha gáz van, akkor hazajöttök. 150 km kocsival kb szűk két óra, nem egy leküzdhetetlen táv.
Nem tudok azonosulni ezzel a gyerekmentes esküvő témával. Ha valaki számomra fontos, akkor a családja, a gyermeke is az. Legjobb barátnőm kislánya 7 hónapos volt az esküvőnkkor. Mivel nem szerettem volna, hogy ne jöjjön el, de tudtam, hogy a 7 hónapos gyereket nem fogja tudni otthon hagyni, így eljött a barátnőm édesanyja is, hogy a helyszínen lévő szálláson tudjon vigyázni a babára, amíg a barátnőm bulizik...
Mondjuk szerintem egy másfél éves gyerek már otthon hagyható a nagyival, de nekem maga az elv az, ami baromira nem fér bele.
"barátnőm kijelentette, hogy nem lehet vinni gyereket"
Szóval nincs életkori megkötés, gyerek nem mehet és kész és nem a te döntésed, hogy viszed-e.
Voltam esküvőn 2 évessel, imádták őt is. Persze nem maradtunk éjfélig, de a menyasszony nagyon örült, hogy elmentünk és hogy nem kellett választanunk a gyerekünk és az ő esküvője között. Ők is szeretnének majd gyereket, nem sznobok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!