Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőbe való belepofázás normális? Ti hogy kezeltétek?
Ugye nem lehet mindenkinek megfelelni, ezért is kapja az ember a szervezés közben a sok kéretlen kérdést és tanácsot. Én is most éppen ebben vagyok.
Már rögtön az anyagiakkal kezdik, mert tudják, hogy nem vagyunk gazdagok, hogy mégis miből fedezzük, hitellel, vagy mivel, mert több millió lesz az egész, mondják ezt úgy, mintha én nem tudnám. Aztán ugyanez az ember megkérdezi, hogy miért leszünk ilyen kevesen, miért nem hívok meg volt osztálytársaktól kezdve mostani kollégákig, akikkel nem is beszélek. Csak szűk család és pár barát jön. De ha ilyen kevesen leszünk, akkor miért lesz lagzi, legyen egy gyors vacsi és utána vége, mert ő nem szeret bulizni. Miért a városban tartjuk, miért nem megyünk vidékre, miért nem hagyományos templomi lesz, miért akarok ezt, miért akarok azt, ez a ruha jobb lenne, mint amit én szeretnék, miért nem fizetek szállást, miért tart ilyen hosszú ideig, miért nem lesz az ő kedvenc étele, stb. Ez nem egy ember hanem több, mind rokon.
Ti hogy kezeltétek ezt?
"Esküvőbe való belepofázás normális? Ti hogy kezeltétek?"
Ez most nagyon vicces, hogy pont itt tetted fel. A kommentelők ugyan nem rokonok, de figyeld meg, mindenki bele fog pofázni :D Ami elől te elvileg menekültél, itt megkapod a többszörösét.
+ itt mindig az adott kérdező a hibás:D
Kiírom 2-3 nap múlva, hogy úristen XY rokonom mennyit költ az esküvőjére, külföldről hozza a ruháit rá, gyémántok lesznek még a karikagyűrűjében is, mindenféle irigy sz_R leszek, aki csak rosszindulatú, mert őt bezzeg senki nem akarja feleségül venni!!
Nagyon egyszerű a kérdés.Fizet bele a kritizáló? Ha nem, akkor az ég világon semmi köze hozzá,nem osztottatok neki lapot.
Anno nálunk is voltak olyanok, akik úgy érezték,hogy bele lehet szólni.Addig amíg a mi pénzünk és nem az övé,addig nem érdekel a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!