Az normális ha a bátyám be nyít mindig direkt a fürdőbe, mert anyám mondja neki vagy nem tudom hogy szóljon hogy jöjjek ki, aztán amikor elkezdek vele üvölteni miután kijöttem, hogy ne nyisson be akkor anyám engem büntet meg nem a bátyámat?
(nem szoktam sokáig fürdeni max 10 perc hajmosással együtt 15 de ez anyámnak "hosszú" idő közben ő sokkal többet szokott)
És eleinte szépen kértem, hogy ne nyisson be de aztán csak azért is, és már nem tudom hogy hogy szóljak, de muszáj ordítanom vele mert nem tudom hogy hogy máshogy értettethetném meg vele
Szerintetek ez normális? Vagy én vagyok mindenben a hibás? Lehet hogy csak én hiszem azt hogy nem én vagyok a hibás és közben lehet, hogy én vagyok az?
Kérlek válaszoljatok, mert én ezt nem értem...
Köszi a válaszokat! Már megoldottuk. Bátyámmal jól össze verekedtem jó Magyarosan xd majd az iker nővérem jól leszídott meg megvert mert ordítozunk meg verekedünk, majd anyánk büntetésbe rakott mind q hármunkat majd utánna megbeszéltük mi a probléma.
Ajánlom figyelembe venni, hogy a nővérek ilyesztőek tudnak lenni, főleg ha anyával olyanok mint két tojás xd
Ja még amúgy fiú vagyok, úgyhogy nem az a lényeg hogy rám nyit én is szoktam, mert a bátyám tényleg sokáig fürdik. Meg szoktam piszkálni stb. Úgyhogy valszeg csak ő is vissza adja mit tom én.
Ebben a kérdésben inkább az volt a lényeg hogy mért engem büntet meg de valszeg mert üvöltek na mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!