Ez most normális? Van 1 közeli rokonom (lány) Az apja vett neki egy házat 16 millióért. De! A lány meg elkezdett rinyálni hogy oda még kell költenie így meg úgy.
16 millió nem olyan sok egy házért, csak ha vidéken van...
Budapesten egy normális lakást nem kapsz 40 millió alatt.
Ezt tapasztalatból mondom, én most vettem a II. kerben egy 160m2-es lakást lerobbanva, és így került 65 millióba...
Először is: elkényesztetni=elkényeztetni.Bocsi,nem kötekedésképpen,csak gondoltam,leírom...
Másodszor: ez a lány ilyen,Te meg olyan vagy,nem hiszem,hogy az ő ügyeikkel kéne foglalkoznod.Elvégre az ő életük,azt kezdenek vele,amit akarnak.Az más dolog,hogy a csaj hisztis,elkényeztetett,hálátlan,nyilván,mert mindig mindent megkapott,amit kívánt.Csak ez akkor se a Te problémád legyen,hanem az övék!
A másik vőlegénye? Ne már... Hány van neki?
Az a csaj úgy gáz, ahogy van, és erről bizony a szülei tehetnek. Oké, meg kell adni a gyereknek, amire szüksége van, de az nem egyenlő azzal, hogy megadunk neki mindent, amit követel. Ismerősömék is gazdagok, mégis fel tudták nevelni mind a két gyereküket úgy, hogy egyikből se lett elkényeztetett liba, mert tudták, hol a határ, és az, hogy sok pénzük van, nem azt jelenti, hogy szórni kell minden fölösleges hülyeségre, amit a gyerek akar, mert annak bizony az lesz az eredménye, ami ebből a lányból lett.
Szerintem úgy érti, hogy a másik dolog: a vőlegénye...
Én az ilyet h.sztis p.csát pofán verném! Nem vagyok az erőszak híve de aki már ennyire nem tud magával mit kezdeni jó dolgában. Felmegy bennem a pumpa ezektől!
Ja, értem, azt hittem, több vőlegénye van, az aztán iszonyú gáz lenne :D Használj vesszőt a tagmondatok között, akkor érthetőbb lesz, amit írsz!
A csaj nővére meg semmit sem kap? Az úgy még gázabb. Nálunk is az van, hogy az öcsémnek több mindent megengednek, mert ő a kicsi, de hogy az egyik gyerek kap egy házat, a másik meg nem, ez elég érdekes... Persze, az ő dolguk, hogy nevelik a gyereket, de tanácsokat azért lehet adni, főleg ha közeli rokonról van szó, mert azért elég csúnyán visszaüthet, ha - elnézést a szóért - elkényeztetett kis p*csát nevelnek a lányukból.
Saját sztori. Én a volt csajomnak arany gyűrűt vettem nem sokért 21000 ft a 2.évfordulónkra. De öklendezve hisztizett, mert valami kőberakásos arany fülbevalót akart-bár ezt nem mondta. Fő lényeg az apja a hisztijéért szájbavert engem, hogy kiköptem a pirosat. Amikor meg mondta, hogy azért nem kellett volna, de a dolgot tetézte, hogy a gyűrűre 40% kedvezményt kapta,, azaz kb 32000-be került volna. De én egy kisf@szszopókö*ög voltam, mert a lányuknak egy leárazott sz@rt vettem.
Azóta vége, de a szemét mind a mai napig én vagyok.
Megjegyzem én az apja általi szájbaverésen kívül semmitsem kaptam, de még a kedvenc 60ft!!!os csokimat a kapuciner szeletet sem. S a szemét én voltam
Az tutui, ha legközelebb kapcsolatom lesz veszek, hogy mejd meg lehessen mérni mekkora lóf@sztfog kapni az illető.
soha semmit senkinek.
Bocs, hogy ezt megosztom veletek, csak fájt az én esetem.
Egy 23 éves srác
Saját sztori. Én a volt csajomnak arany gyűrűt vettem nem sokért 21000 ft a 2.évfordulónkra. De öklendezve hisztizett, mert valami kőberakásos arany fülbevalót akart-bár ezt nem mondta. Fő lényeg az apja a hisztijéért szájbavert engem, hogy kiköptem a pirosat. Amikor meg mondta, hogy azért nem kellett volna, de a dolgot tetézte, hogy a gyűrűre 40% kedvezményt kapta,, azaz kb 32000-be került volna. De én egy kisf@szszopókö*ög voltam, mert a lányuknak egy leárazott sz@rt vettem.
Azóta vége, de a szemét mind a mai napig én vagyok.
Megjegyzem én az apja általi szájbaverésen kívül semmitsem kaptam, de még a kedvenc 60ft!!!os csokimat a kapuciner szeletet sem. S a szemét én voltam
Az tutui, ha legközelebb kapcsolatom lesz vonalzót veszek, hogy majd meg lehessen mérni mekkora lóf@sztfog kapni az illető.
soha semmit senkinek.
Bocs, hogy ezt megosztom veletek, csak fájt az én esetem.
Egy 23 éves srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!