Normális az, ha két testvér (fiú és lány) még 20 felett is "nyalják-falják" egymást?
Van egy 24 éves haverom, a húga 21 éves, mikor együtt vannak, elég gyakran ölelik és puszilják meg egymást. Nagyon közvetlenek egymással. Olyanokat szoktak mondani egymásnak, hogy "Drága kis húgicám/bátyuskám!" Náluk teljesen normális egymás megérintése, mondta, hogy néha még táncolni is szoktak. Amúgy mindkettőnek már régóta van partnere.
Nekem is van egy húgom, jóban vagyunk, semmi bajom nincs vele, de én nem szoktam őt puszilgatni, még soha nem öleltem meg, nem érintem meg, ha találkozunk/elbúcsúzunk, akkor is csak "lesziázzuk" egymást.
Mi vagyunk egymáshoz túl hidegek, vagy ők túl közvetlenek?
Normális.
Szeretik egymást, és így fejezik ki.
Az én húgom részben ezért szakított a pasijával. Igaz, a fiúnak nővére volt.
Nem az volt a gáz, hogy puszilgatták egymást, szerintem amit leírtál, az se gáz. De ők egymás nyakát csókolgatták, a srác meg a nővére combját simogatta. Hihetetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!