Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az, ha két testvér...

Normális az, ha két testvér (fiú és lány) még 20 felett is "nyalják-falják" egymást?

Figyelt kérdés

Van egy 24 éves haverom, a húga 21 éves, mikor együtt vannak, elég gyakran ölelik és puszilják meg egymást. Nagyon közvetlenek egymással. Olyanokat szoktak mondani egymásnak, hogy "Drága kis húgicám/bátyuskám!" Náluk teljesen normális egymás megérintése, mondta, hogy néha még táncolni is szoktak. Amúgy mindkettőnek már régóta van partnere.

Nekem is van egy húgom, jóban vagyunk, semmi bajom nincs vele, de én nem szoktam őt puszilgatni, még soha nem öleltem meg, nem érintem meg, ha találkozunk/elbúcsúzunk, akkor is csak "lesziázzuk" egymást.

Mi vagyunk egymáshoz túl hidegek, vagy ők túl közvetlenek?

2011. jún. 6. 13:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

14:40-es:

Na ez vitathatatlanul túlmutat a testvéri szereteten, ez már szexuális vonzódás egymás iránt, ami testvérek között nem elfogadott. A nyak csókolgatása lényegében majdnem olyan, mintha smárolnának, ráadásul közben még a combját is simogatja. (Azt nem írtad, hogy ekkor farmernadrág, rövidnadrág, esetleg miniszoknya van-e rajta, utóbbi esetben ha nagyon felül simogatja, akkor szinte már "ott" van a keze.)

2011. jún. 6. 16:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális, a mi családunkban is így van, nekem inkább az a furcsa, hogy ti a testvéreddel ilyen ridegek vagytok egymáshoz.
2011. jún. 6. 16:31
 13/13 anonim ***** válasza:
A szájra puszi az elég durva.
2012. jan. 12. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!