Mostanában nagyon elkezdett idegesíteni a tesóm barátnője. Mi lenne a normális?
A fiú tesóm együtt van egy lánnyal kb.kicsit több,mint egy éve.Álítólag rosszul bántak vele a szülei,mert az a felálás volt,hogy az apja elhagyta és az anyja közben összejött egy másik férfivel és abból is született egy gyereke.A lány 19 körül van és a tesója is már középiskolába jár.A lényeg,hogy álítólag ment a kivételezés a másik gyerekkel stb.
Nem tudom mennyi igazság van ebben,mert csak a tesóm mondja.
Szóval fogta magát a tesóm és idehozta.
Na mondom nagyon jó😃
Ja azt hozzá teszem nem kérdezett meg senkit csak befurakodtak,na meg ott is hagyta a csaj a sulit.
Alig férünk el a házban.Egésznap fekszik,nem dolgozik vagy ilyesmi.(Meg is lepődnék úgy isten igazából....)
Néha összeseper de ennyi.
(Ugye tesóm egésznap dolgozik csak este jön haza)
Addig fekszik.
Ha fürdenek nekem kell leeresztenem a retkes vizüket.Rezsibe meg hasonló dolgokba nem adnak.A csajnak amugy sincs egy forintja se.Tőlük nem láttunk pénzt a háztartásba.
Elején nem foglalkoztam vele,de már nagyon idegesít a jelenlétük is
Szüleid mit szólnak ehhez?
Én ultimátumotadnék, hogy 1 hónapon belül találjon állást a lány. Ha nem, mehet haza. Ha a tesód kiáll érte, mehet vele. Tartsa ő el a kolonccát.
Megértem, hogy zavar, de sajnos nem hiszem, hogy te sokat tudsz tenni. Max annyit, hogy próbálsz tesódra hatni, lássa be a lány ingyenélő. A rossz családi háttér (ha valóban igaz), nem mentség a heverészésre.
Valamint beszélj szüleiddel, első sorban nekik kell belátni, hogy ez nem normális. Sajnos, amíg ők tűrik, nem hiszem, hogy lesz változás.
Pedig valóban, vagy menjen legalább tanulni és amelett segítsen a háztartásban vagy meló és szálljon be a költségekbe. Különben én nem engedném, hogy nálam lakjon egy ilyen henyélő.
Kihívnám a rendőrséget, ők kilakoltatják a lakásból. (Persze csak akkor ha a lakcímkártyáján nem a ti címetek szerepel az állandó lakhelyeként.)
Még ha dolgozna és adna a rezsibe, akkor sem tűrném meg a házamban.(sokáig) Nálunk amikor a fiamnak komoly párkapcsolata lett és eldöntötték hogy együtt akarnak élni akkor kivettek maguknak egy albérletet és nem ingyenélősködtek.
A szüleid feladata, hogy döntsenek. A testvéred menjen albérletbe, ne vigye az élősködő nöjét a család nyakára, kosztra, kvártélyra.
Nem vagytok ingyen szálloda, nem vagy a cselédjük.
Mikor mindenki otthon van, mondd higgadtan, érthetően a szemükbe.
Sajnos ebben csak a szüleid dönthetnek. De ha beszélsz velük erről, az mindenképp jó lehet.
A tesódnak és barátnőjének is megmondhatod a véleményed bátran. És piríts rájuk az ilyen retkes vizes alkalmakkor. Te ott családtag vagy, ő meg igazából senki.
Bár azt se értem, hogy nem lett hazafordítba egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!