Normális ha meglátok egy kisbabát, elkezdek sírni? 19/L
Nagyon meghatódom, és annyira vágyom már én is egy babára, de tudom, hogy még egy jó ideig nem lehet.. :(
Ezen a videón kezdtem el sírni most:
Annyira édesek.. :)
Tényleg szép videó .-) !
Viszont ha minden kisbaba látványa sírást vált ki ,az nem normális . Lásd reálisan a világot . Majd lesz neked is szép kisbabád ,mikor megfelelő partnered lesz hozzá és itt lesz az ideje .
Az csak jó, ha szereted a gyerekeket!
Biztos nagyon jó édesanya lesz belőled.
Itt mindenki tökéletes, és egy kérdező se normális, úgyhogy jóra ne számíts.
Amúgy igen, normális. Minden, amivel nem sértesz törvényt, nem bántasz másokat, és magadat se bántod az normális.
Ez egy érzelmi reakció, amit nehéz befolyásolni. Gondolom majd szeretnél kisbabát, ezért indul be valami reflex.
Sokan bekönnyeznek hasonló dolgokon (akár egy aranyos kiskutyán, kiskacsán, kisbabán, filmen, mesén, zenén) csak nem vallják be :)
Ha egy magható videót megkönnyezel, az normális. De ha nem valami betegség miatt nem lehet még babád, mégis minden alkalommal, mikor meglátsz egy kisbabát az utcán, sírva fakadsz, akkor az azért lehet, hogy nem teljesen jó így. Nem bántásként mondom, de lehet, hogy akkor megérné felkeresni valami segítőt, pszichológust.
Persze ezt csak ebből a kb. két mondatos kérdésből szűrtem le, úgyhogy lehet, hogy nincs igazam.
Normális.
Bár én megnézve a videót inkább elröhögtem magam :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!