A nagymamám meghalt, és egyszerűen nem tudom feldolgozni. Állandóan beugranak emlékképek, és azonnal elkezdek sírni. Meddig tart a gyászidő, és mit tudok tenni, hogy ne fájjon ennyire?
Nálam ez egy évig elhúzódott,de van úgy,hogy most is elszomorít,ha rágondolok,hogy nincs többé :(
Ez természetes,ha mostanában halt meg a mamád.
Részvétem!
gondolatban köszönd meg Neki az együtt töltött időt, köszönd meg a Tőle kapott szeretetet, tudást ......
Semmit sem tudsz tenni az ilyen emlékekkel. Vissza-visszatérnek még jó darabig. Hogy meddig? nincs rá szabály(
Aztán egyszer majd elengeded. És ez nem azt fogja jelenteni, hogy elfelejtetted!!!
Ha netán "hagyatékában" élsz, vagy ilyesmi, akkor nehezebb
Kivánom, hogy mielőbb megtaláld majd a lelki békédet, és szép kellemes emlékként maradjon benned a nagyszülői szeretet :-), amit majd adj tovább Te is!!!
Mindenki máshogy, más ütemben dolgozza fel egy szerette elvesztését. Ne siettesd, gyászold amíg a lelked megkívánja.
Mindig érezni fogod a hiányát, de idővel könnyebb lesz.
Részvétem!
Részvétem.
A gyász szakaszain mész keresztül, most még a tudatosulás fázisában van, ez a legnehezebb, előjönnek a fájdalmas emlékképek, ez idővel meg fog szűnni és ezeket felváltják majd a szép emlékek, végül elfogadod. Ez mindenkinél más időt vesz igénybe, sürgetni nem tudod, nem tudsz ellene tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!