Mit csinál a pszichológus ha elkezdek előtte sírni? Nem néz hülyének?
Figyelt kérdés
2013. dec. 24. 10:08
1/12 Arnold901005 válasza:
Ne félj, nem fog! Látott ő már ilyet sokszor. Az enyém még le is tol, hogyha azt látja, hogy próbálom visszafogni magam. :D
2/12 II.Dartheon válasza:
nem hiszem, szerintem sok ember sírt már előtte, és ő meg azért van h segítsen, szóval dehogy néz hülyének. :)
3/12 anonim válasza:
Nem néz hülyének, hozzá van szokva.
4/12 anonim válasza:
Én inkább attól "félnék", hogy mindenféle gyógyszereket akarna felírni
5/12 anonim válasza:
Megpróbál segíteni
Ha bőgsz, látja, hogy valami komolyabb
(meg komolyan kell venni)
6/12 anonim válasza:
A pszichológus nem írhat fel gyógyszert, kedves #4. Nincsen gyógyszerfelírási joga.
Nem fog hülyének nézni, ha sírsz, kérdező, dehogyis. Teljesen normális, hogy egy nehezebb témánál így reagál az ember...
7/12 anonim válasza:
Van nála 100-as papírzsebkendő csomag, készül rá :)
Nem néz hülyének, egy érzelmi megnyilvánulásnak tekinti.
8/12 anonim válasza:
Nem néz hülyének. A sírás amúgy is gyógyító hatású, ha nem tudnál sírni inkább akkor aggódj szerintem.
9/12 anonim válasza:
Örülni fog neki! Én 4 hónap terápia után jutottam el oda, hogy tudtam sírni a pszichológusom előtt, nálam ez egy hatalmas fordulópont volt - korábban ugyanis elnyomtam az érzelmeimet. A sírás jó dolog, a pszichológus szemében ez kimondottan jót jelent, ha tudsz sírni!
10/12 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, hogy csak most válaszolok, nem voltam itthon.
Köszönöm, hogy ennyien írtatok, megnyugodtam akkor.
Egyébként mások előtt nem tudok sírni, de annyira készen vagyok, hogy lehet hosszútávon nem tudnám tartani magam.
2013. dec. 25. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!