Az alábbi pszichológusok közül melyik tűnik jónak?
Problémám: klausztrofóbia, hangulatingadozás, megfelelési kényszer, szorongás, beilleszkedési problémák, tanulási nehészségek
Sajnos ezt te is csak úgy tudod meg, ha mindegyikhez elmész személyesen, de arra a gatyád is rá fog menni, meg azért nem könnyű az embernek a saját bajairól idegeneknek beszélni - szóval egyszerű egyet kiválasztani, max ha nem jön be, akkor lehet váltani. Ezek szerint már válogattál és keresgéltél, szóval megvannak a szempontjaid. Neked kell tudnod, hogy közülük ki a szimpatikusabb, esetleg egy nőnek vagy egy férfinak tudnál-e jobban megnyílni. Az árak azok nagyjából egy szinten mozognak (kb. 6-8.000 / alkalom), de az ár és a minőség itt is nyilván egyenes arányosságban vannak egymással.
(Jómagam egy évig jártam, miután rájöttem, hogy ez nekem nem fog segíteni, magamnak kell kézbe vennem a dolgaimat, és sikerült. Mai napig nem tudom, tényleg a pszichó volt-e a béna, vagy pont ez volt a terápia lényege? :) )
2.-nek
Az ár nem a minőséget, hanem a rendelő helyét, felszereltségét mutatja (belváros - külterület).
Lehet, hogy az olcsóbb még jobb is.
Gosztolai integratív terapeuta, magasan képzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!