Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőbe való belepofázás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőbe való belepofázás normális? Ti hogy kezeltétek?

Figyelt kérdés

Ugye nem lehet mindenkinek megfelelni, ezért is kapja az ember a szervezés közben a sok kéretlen kérdést és tanácsot. Én is most éppen ebben vagyok.

Már rögtön az anyagiakkal kezdik, mert tudják, hogy nem vagyunk gazdagok, hogy mégis miből fedezzük, hitellel, vagy mivel, mert több millió lesz az egész, mondják ezt úgy, mintha én nem tudnám. Aztán ugyanez az ember megkérdezi, hogy miért leszünk ilyen kevesen, miért nem hívok meg volt osztálytársaktól kezdve mostani kollégákig, akikkel nem is beszélek. Csak szűk család és pár barát jön. De ha ilyen kevesen leszünk, akkor miért lesz lagzi, legyen egy gyors vacsi és utána vége, mert ő nem szeret bulizni. Miért a városban tartjuk, miért nem megyünk vidékre, miért nem hagyományos templomi lesz, miért akarok ezt, miért akarok azt, ez a ruha jobb lenne, mint amit én szeretnék, miért nem fizetek szállást, miért tart ilyen hosszú ideig, miért nem lesz az ő kedvenc étele, stb. Ez nem egy ember hanem több, mind rokon.

Ti hogy kezeltétek ezt?

nov. 11. 10:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%

Nem feltétlenül.

Mikor a mi esküvőnk volt, és már odaadtuk a meghívókat, volt, aki rákérdezett, mibőőől fizetjük, mert hogy ez mennyire drága helyszín.

nov. 11. 11:22
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem tudják :) Csak tudják, manapság mennyibe kerül esküvő.
nov. 11. 11:22
 13/25 anonim ***** válasza:
28%
Véleménye mindenkinek van és a többség el is mondja. A megoldás az, hogy válaszolsz és elmondod , hogy neked, meg a partnerednek miért úgy jó, ahogy.
nov. 11. 11:35
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy úgy döntöttetek a pároddal, hogy minden meglepetés lesz, ahogy az is, hogy mennyit kaptok nászajándékba. Mert amint lezajlik az esküvő már az böki a csőrüket. Legjobb válasz rá, elégedettek voltunk, részletekbe ne menjünk. Nem vagy gyerek, nem kell minden kérdésre válaszolni.
nov. 11. 11:48
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
3 millióba nem kerül egy zártkörű esküvő, maximum 800 ezerben megáll az egész. Azt a 36 fős családot sem értem, hogy őszinte legyek.
nov. 11. 11:51
 16/25 anonim ***** válasza:
27%

Mi megoldottuk úgy, hogy beballagtunk két tanúval a hivatalba, és ennyi :D Ja, nem volt lagzi még kicsi sem?

Hát igen, viszont 0% stresszel megúsztuk és kéretlen beleugatás meg minden szr okoskodás nélkül ;)

Elvileg ti is felnőttek vagytok...

nov. 11. 11:54
 17/25 A kérdező kommentje:

HOL? 800 EZER? :O

Egy esküvői vacsora is legalább 25k Budapesten, mi itt tartjuk mert mindenki itt lakik. Rendes lagzit szeretnénk, esküvői ruhával, dj-vel, fotóssal stb. Nem csak egy ebéd és kész. Nem létezik, hogy rendes lagzit 800 ezerből kihozz...

36 fős családot nem érted? 4 tesóm van és egyik sem szingli, kettőnek gyerekei is vannak. Szűk családban nálam benne vannak a szülők, tesók és az ő családjaik, nagyszülők, szülők tesói, na meg persze az ő párjuk és esetleges gyerekeik.

nov. 11. 11:55
 18/25 anonim ***** válasza:
65%

18-as, maximum 5-8 éve állt meg annyinál.

Nálunk pl. 17.000 Ft volt fejenként az étel, erre jött még az italcsomag, 15.000 Ft-ért, kávéval +1.000 Ft/fő. Lehet számolni, hogy ez 36 főnél mekkora összeg. :)

És akkor a terembérlésért nem kellett még fizetni, profi fotós sem volt, semmilyen dekor a teremnél.

A család sem mindenhol anyából-apából-tesóból áll.

nov. 11. 11:55
 19/25 anonim ***** válasza:
83%

Az állandó kérdésekre, például miért ott; miért az a menü; miért olyan a meghívó; miért az a zene; miért az a ruha; kit hívunk meg, kit nem; miért lesz/nem lesz kültéri vagy templomi esküvő; miért olyan a dekoráció; miből fizetjük? Adnak bele, de akkor legyen ez is meghívva, legyen még olyan virágdísz, meg fel kell venni menübe a töltött káposztát is... gyorsan lemondtunk minden segítséget.

Én univerzális válaszként mindenkinek azt mondtam, hogy azért lesz úgy, ahogy, mert mi ketten így döntöttünk. Tényeket közöltünk, és mindig utólag, hogy véletlenül se higgyék, hogy bármit változtat a véleményük.

nov. 11. 12:05
 20/25 anonim ***** válasza:
60%

2,5 éve volt vidéken az esküvőnk, csak család 50 fő, 1,5 millió volt. Szóval de, ennyibe kerül. Azóta rengeteget drágult.

Tőlünk senki nem kérdezte miért ott, miért akkor, miért ez a kaja, miből fizetjük... senkinek semmi köze hozzá. Akinek nem tetszik, nem megy el.

Keresztanyám volt az egyetlen, aki végül nem jött el - igaz, messze is lakik és idős, beteges. Volt próbálkozása, hogy unokatesómék hozzák el és a szertartás után vigyék is haza, minek is maradnának a lagziban, egyrészt mert ő már idős és mit csinálna a lagziban:), másrészt szerinte Attila úgyse szeret táncolni... na mondtam, hogy álljunk meg... szerencsére unokatestvéremék nem voltak ebben partnerek. Keresztanyu otthon maradt, ők meg eljöttek. Igaz, Attila valóban nem táncolt, de attól még a család részt vett.

Mindenki más örült annak, hogy részt vehet az esküvőnkön, nem tettek fel keresztkérdéseket és nem kritizáltak.

nov. 11. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!