Mit lehet olyankor csinálni ha nincs normális étel itthon én meg már nagyon unom ugyanazt enni?
Hány éves vagy? Az nem derült ki.
Ha már nagyobb, akkor munka költözés, ha még túl fiatal, akkor nagyszülők.
A korod miert nem irtad le?
Mar boven keresokepes vagy, ugye?
Ne cseszegessétek már a korával, tudjátok h 16 alatt nem írhatja ki.
Kérdező, megértelek, anyám is a kaján spórolt, ivott, cigizett, rágcsákat vett, de reggel-este a margarinos kenyér volt az alap. Egyszer sütött kolbászt, mondta, egyek, míg ő telefonál, megettem a 2 db kolbászt meg a krumpli nagyját, erre őrjöngott h neki nem jutott kolbász. Dögöljön meg, emelt családit és vakjáradékot kapott utánam, de magának tett belőle félre.
A legocsóbb finom és tápláló étel a pirított máj szalonnával. A májat gyorsan meg kell enni, nem áll el, de a szalonna pár napug melegben sem avasodik meg. Tartsd meg magadnak, ne a szutyok szüleid gyék meg! Járd a Lidlt, ha van a közelben, keresd a féláras húsokat! Én eü. okkból húsevő étrendet követek, de krumplis, rizses ételeket is lehet olcsón kihozni. A belsőségek olcsóak, azokat piacon érdemes venni, szombat délben néha ziziért odaadják.
Írhatsz, ha akarsz, lehet tudok ötletekkel segíteni.
Esetleg mondd h te kéred a családi pótlékot, és gazdálkodsz belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!