Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy értessem már meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem már meg a gyermekemmel, hogy illetlenség más ember felé gyerekmentes esküvőt szervezni, és illetlenség nem figyelembe venni a vendégek igényeit?

Figyelt kérdés

okt. 24. 04:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
93%
#66: Nem tudok ilyenekről. Arra igyekszem rávilágítani, hogy ha céges bulira nem viszed a gyereked, mert nem való oda, akkor esküvőre miért igen? Mindkettőn alkohol van, hangos zene, felnőtt társaság aki nincs tekintettel arra, hogy ott gyerekek is vannak. Mi különbség van a kettő között egy gyerek szempontjából? Semmi.
okt. 24. 22:08
 62/69 anonim ***** válasza:
96%

#67 jogos, akkor félreértettelek, bocsi.

#66 voltam

okt. 25. 00:23
 63/69 anonim ***** válasza:
100%
34: tudom, most nyers leszek, de ez egyéni szociális probléma, és önzőség is. ÉN akarom őket látni, ÉN akarok puszilkodni, ÉN-ÉN-ÉN-ÉN, az meg le van sz...va, hogy a pár mit szeretne. És erre is van jó pár megoldás. Bébiszitter bérlése. Kocsival odamentek, apuci / anyuci / nagyo / barátnő kint marad a kocsiban a kölkökkel, te ott maradsz a ceremónián vagy még azon sem, két puszi meg egy üdvözlőlap, aztán viszlát. Te mész, a párod otthon marad a gyerekekkel. Csak éppen ilyenkor jön elő az, hogy "hát annyira azért nem fontos, hogy egy több hónap távlatában spóroljak egy kicsit egy bébiszitterre", "túl nagy macera", "tűrjék el a gyerekemet, sőt még vigyorogjanak is hozzá"... szóval "az ő nagy napjukon én legyek a legfontosabb".
okt. 25. 08:51
 64/69 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ahogy a 69-es írja. Meg lehet oldani, vannak nagyszülők, barátok, barátnők, testvérek, rokonok, vagy ha minden kötél szakad akkor bébiszitter. Ha valaki akar, le tud szakadni egyetlen napra a gyerekéről.
okt. 25. 08:53
 65/69 anonim ***** válasza:
92%
#55 Ritkán látok ennyire találó és az én véleményemmel abszolút egyező kommentet itt az oldalon. Írom ezt nőként.
okt. 25. 17:23
 66/69 anonim ***** válasza:
100%
sehogy. Ez az ő napjuk, had csinálják úgy, ahogy ők szeretnék. Maguknak házasodnak, nem a vendégeknek, te ne szólj bele.
okt. 25. 18:01
 67/69 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen habitus kérdése és már mindent "illik". Ha ejtőernyőzés közben akarnak házasodni, vagy ha titokban és majd csak fél év múlva tudod meg véletlenül, meg ha ezerfős lagzit szerveznek az is oké. Ez a korszak/generáció már nem a társadalmi, családi megfelelésről szól, hanem az elfogadásáról annak, hogy sokfélék vagyunk. Ahogy egy fényképen régen pont az nem volt rajta, aki csinálta, meg már főleg selfiek készülnek. Vagy nem illett én-nel kezdeni egy mondatot, most meg alap, hogy mindenki hangsúlyozza, hogy ez az ő véleménye, tapasztalata. Nem jobb, nem rosszabb, csak más, ezért nem érdemes számon kérni rajtuk azt, ami régen illett, mert az lesz a válasz, hogy aki megsértődik, az így járt, ne is jöjjön.
okt. 25. 18:11
 68/69 anonim ***** válasza:
100%

Magaddal kellene megértetni, hogy mindenki olyan esküvőt rendez amilyet akar. Nincs benne semmi illetlenség. A mienk is gyerekmentes volt. Értelmes emberek ezen nem hisztiznek, mint az óvodában. Ha akarják/tudják megoldják, vagy nem mennek és kész.

Egyébként sose értettem minek visznek kisgyerekeket , babákat esküvőre, ez felnőtt rendezvény, végre kettesben lehetnének, szórakozhatnának kicsit, ehelyett magukat is, meg másokat is megszívatnak. Nem egy olyan esküvőn voltunk vendégként amit végig üvöltött/ hisztizett ennek-annak a gyereke, de pl olyanon is, ahol a kis neveletlen rohangálók belelökték a mennyasszonyt a medencébe.

tegnapelőtt 02:39
 69/69 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetlenség.Te viszont már most bele akarsz szólni mikor mit csináljanak.Én is majdnem 50 vagyok, nem csitri. Hanem akarsz a szipirtyó anyós lenni, ne avatkozz bele.
tegnapelőtt 12:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!