Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerek mentes esküvőre jöhetnek?
Figyelt kérdés
Meg lettünk hívva a kolléganőm esküvőjére, viszont a meghívóban ki volt kötve, hogy gyerek mentes esküvőt szeretnének. Van két kamaszunk, egy 13 éves lányu és egy 15 éves fiú. Mindketten jófogadóak. Nem tudnánk hova rakni őket. Szerintetek ők még beleférnek?2021. ápr. 28. 10:59
1/19 anonim válasza:
A házaspártól kell megkérdezni.
2/19 anonim válasza:
A kolléganődet kérdezd meg, de ha direkt ki lett hangsúlyozva, hogy gyerekmentes, akkor feltételezem nem. Hiába nem olyan kicsik, attól még gyerekek.
3/19 anonim válasza:
13 és 15 éves kamaszokat magukra hagyhattok egy éjszakára, gondolom nem másnap délben érnétek haza. Nem lesz bajuk, ha normálisak (és ezt írod), nem fognak házibulit rendezni.
Nem férnek bele egyékbént a gyerekmentes esküvőbe, attól, hogy már viszonylag önállóak és értelmesek, a kolléganőd szemében ugyanolyan gyerekek, mint ha 10 évvel fiatalabbak lennének.
4/19 anonim válasza:
Ne viccelj már hogy ekkora gyerekeket nem lehet otthon hagyni. :D nem nagyon férnek bele. Pláne hogy ez pénzügyileg is minimum plusz 20 ezer forintot jelent a párnak.
5/19 anonim válasza:
kerdezd meg a part, de azert egy 13 evest meg egy 15 evest ne lehetne egyedul hagyni egy ejszakara??! sokan 15 evesen mar szexelnek, nehogymar egy estet ne birjanak ki nelkuletek. meg orulni is fognak..
6/19 anonim válasza:
Komolyan nem hagynád otthon a két kiskamaszt? Sajnálom őket, hogy ennyi bizalmat se kapnak. A gyerekmentes egyébként egyértelműen magába foglalja a kamaszokat is (szinte mindenkinél), de nyugodtan rákérdezhetsz a kolléganőnél.
7/19 anonim válasza:
Nem.
Hogyhogy nem tudod hova rakni őket? Nincs szobájuk otthon?
8/19 anonim válasza:
Mivel kolléganőről írtál, nem rokonról vagy barátnőről, így egyértelmű szerintem, hogy nem akarja, hogy a gyerekeidet is vidd. Én sem értem, miért ne maradhatnának egyedül, nem óvodásokról van szó.
9/19 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv..
Csak nem az ő esküvőjükre vagytok hivatalosak? :D
Vagy kamu, a szóhasználatból ítélve, és az a kérdés ihlette ezt :)
10/19 anonim válasza:
Én huszonéves vagyok és emlékszem már 12-13 éves koromtól lazán hagytak egyedül minket a tesómmal, akivel másfél év köztünk a különbség. Ha ezt így folytatod, nagyon önállótlanok lesznek a gyerekeid, ha a 15 évest nem mered otthon hagyni a 13 évessel. Boltba se küldöd el őket egyedül, vagy számlát befizetni (vagy hasonló kaliberű dolgok)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!