Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvőre hívnánk meg csak a barátokat. Utána csak a családdal lennénk kicsit, lagzni nélkül. Ez illetlen külső szemmel?
Polgári esküvőnk lesz, szűk család, néhány barát.
Utána csak a családdal (akár otthon) szeretnénk koccintani, vacsizni egyet.
Nem szeretnénk megfosztani a barátainkat attól, hogy a nagy napon lássanak minket.
Nem lesz lagzink, sem templomi esküvőnk.
A polgári szertartás után mi nem szeretnénk bulit, illetlenség az ilyen?
Konkrétan kis fotózkodás lenne utána jönnénk is haza...
Nem illetlen, de mondjátok el nekik, hogy ez a terv. Nehogy azt higyjék, csak ők maradnak ki a lagziról.
Egyébként a haverokkal lehet esküvő utáni hetekben is összefutni, iszogatni.
Le leszek pontozva,de ugyanez,nálam az esküvő intim.
Az én szüleimnél csak két tanú volt,mert a szülők ellenezték,de szerintem nem ez hatott rám,mind a mai napig nem értem,hogy miért kéne nagy dobra vernem,hogy férjhez megyek,szerintem a MAGÁNÜGYEM!
Ha közeli barát akkor elmennek így is, bár egy kis allofogadas pogacsaval-beszelgetessel szerintem azért illene. Csak mert egyébként elég uncsi egy házasságkötés, legalább utána kicsit csevegjunk.
Naszajandek nekem egyértelmű, hogy nem kell így.
Ahogy 5-ös válaszoló írja, szerintem is ha már meghívjátok őket, akkor azért illik utána egy kicsit velük beszélgetni, valami üdítővel, pogácsával megkínálni, ha már elfáradtak. Nem kell nagy zabálásra gondolni, csak valami kis alapra.
Egyébként akik szeretnek meg fogják érteni, akik meg meg akarnak sértődni, azok úgyis meg fognak. Engem az óvodás korom óta barátnőm nem hívott meg az esküvőjére, mert két tanúval szerettek volna, de nem sértődtem meg ezen, az ő döntésük.
Nem illetlenség, ha így szeretnétek, csináljátok így.
Én mondjuk a helyetekben meghívnám őket is, mivel van átmenet egy kéttanús "összeírás" meg egy rongyrázós milliós lagzi között. Mivel nem lesz templomi, nektek ez az igazi ünnep, én megosztanám velük is az örömömet. De ahogy gondoljátok.
Mindenkinek a saját dolga, hogy hogyan szeretne házasodni. De a félreértések elkerülése végett mindenképp világosan legyen leírva a meghívóba, hogy csak polgári szertartás lesz.
A kis pogácsás-üdítős beszélgetés jó ötlet, ha már lagzi nem lesz, de ez sem muszáj, mert ez a TI napotok, a ti kívánságaitokkal.
Én forsítva csinálnám. Polgárin család utána kis koccintás beszelgetés stb...
Este baratokkal buli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!