Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van manapság ennyi ember, aki olyan esküvőre
vágyik, mint egy béna születésnapi buli?
Mert nincs 5M forintjuk 80 fős, rongyrázós lakodalomra. A te értékrended is fura, ha szerinted egy szerényebb esküvő csak sz.r lehet.
2021. márc. 5. 09:35
Én meg azt nem értettem sosem, hogy ki az a barom, aki milliókból etet egy rakás sosem látott rokont, és miért?
2021. márc. 5. 09:43
Miért foglalkozol a másik életével? Miért zavar ez téged? Valaki nem a nagy felhajtásra akarja költeni a pénzt, hanem mondjuk a nászútra, vagy a közös házra.
2021. márc. 5. 09:44
Mert olcsó
Vannak fontosabb dolgok mint az esküvö megülése pl saját ház.
2021. márc. 5. 09:47
Miért van mostanában ennyi önjelölt esküvőszervező?
2021. márc. 5. 09:50
Engem egyébként jobban zavar az, mikor valaki ragaszkodik a nagyszabású esküvőhöz, lagzihoz, közben meg nincs meg rá az anyagi fedezet. Persze, nekem mindegy ki mit csinál, de az szimpatikusabb, mikor belátják mire van pénzük. Itt a gyakorin is van jó pár kérdés, ahol a fél világot meghívják valami távol eső helyszínre, aztán felháborodnak, hogy nem mennek el a vendégek. Mert mindent a vendégekkel meg a családdal akarnak kifizettetni, pluszban várják a tetemes összeget nászajándékba.
2021. márc. 5. 09:50
Én nem értem, miért kellene óriási mindenkinek szóló népünnepélyt rendezni azért, mert mi a párommal ketten házasságot kötünk.
Eleve nem szeretek a társaság középpontjában lenni, eszemben sincs nagyközönséget hívni, hogy annyian foglalkozzanak velem/velünk. A ritkán látott harmadunokatestvéreim kajáját fizetni se igazán értem, mire jó.
Nekem még a bármilyen éttermi buli is túlzás. A párommal kötünk házasságot, a párommal szeretnék ünnepelni.
Mindenkinek mások a prioritások.
2021. márc. 5. 09:51
Voltam egyszer egy olyan esküvőn, ahol megmondták előre, hogy pénzt kérnek, illetve a minimum összeget is, mondván, hogy annyiba kerül a vacsora:D
Szerintem a leghülyébbek szerveznek csak milliós, rongyrázós esküvőt, hogy verhessék magukat, hogy milyen gazdagok, és mennyire szeretik egymást.
2021. márc. 5. 09:59
Amúgy ez téged miért zavar? Ők így gondolják,nekik ez a jó,vagy erre telik,amúgy is minek,mert,hogy annyian elválnak. Az ő dolguk,ne foglalkozz másokkal
2021. márc. 5. 10:03
8 Nem akarok általánosítani, de néztem párszor képeket, videókat gazdag emberek esküvőjéről. Akkor azt gondoltam milyen jó nekik, hogy ilyen szép esküvőjük volt. Aztán nem értem miért, de ezek a párok utána 2-3 év múlva elváltak. :(
2021. márc. 5. 10:04
Kapcsolódó kérdések: