Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért van manapság ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van manapság ennyi ember, aki olyan esküvőre vágyik, mint egy béna születésnapi buli?

Figyelt kérdés
Valami zs kategóriás vendéglő egyik asztalához bekuporodni, olyan ruha, ami elmehetne sima nyári ruhának vagy hálóingnek, megesküdni egy olyan teremben, ahova más szavazni jár... Olyan szomorúak az ilyen esküvők, mint egy születésnapi bulinak a hangulata, amire nem jönnek el a barátaid, ezért anyádék próbálják menteni két tálca aprósüteménnyel.
2021. márc. 5. 09:31
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
96%
Indokold már meg, hogy miért putris, ha valaki nem akar rengeteg vendég között feltűnő göncökben szerepelni? :D
2021. márc. 5. 12:56
 22/37 anonim ***** válasza:
97%

Figyeljétek a #39 választ:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv..

Itt már a keresztelők is elb@szottak :D Nagyon-nagyon fájhat neki az az esküvő, nyilván összetörték a pici szívét, hogy nem őt vette el a vőlegény :D

2021. márc. 5. 13:08
 23/37 A kérdező kommentje:

Biztos nagyon irigy vagyok, ha nyáron lesz az esküvőm és nem szarrágóskodom el.:) Elemezz még, kérlek, mesélj még, hogy 2 év múlva elválok egy 7 éves kapcsolatban. Az irigység fáj, úgy látszik. Olyan igénytelen, szánalmas esküvőkre hívtak az elmúlt pár évben és itt az oldalon ia kiállnak egyesek emellett, hogy hányni tudnék tőle. Egy barátom volt, akinek a lagzija nem valami kínos szülinapra emlékeztetett és nem értem, miért jó ez egyeseknek. Tavaly bementünk strand után egy étteremben, a menyasszonyka és a vőlegény ott gubbasztott a sarokban az asztalnál, mint akik 3 napja menekülnek valahonnan és a turiban csak menyasszony-vőlegény jelmezt találtak a koszos ruháik helyett. Baromi megalázóan néztek ki, az egész szánalmas volt. :D Sajnálni tudom, aki ennyire igénytelen, pedig nem kerülne annyival többe egy rendesen megszervezett esküvő, amin nem járatja le magát az ember.

Nem kell rám vetíteni a frusztrációt. Nem én vagyok az, aki irigy, ez pedig a válaszokból is látszik.

Az előbb láttam itt egy kérdést, gyönyörű ruhát rakott fel a kérdező azzal, hogy mehet-e benne esküvőre, erre leszólták, hogy ez a ruha nem illik, mert túlszárnyalja a menyasszonyt, túl sok, stb... Pedig egy szolid halványrózsaszín elegáns ruha volt. Persze, ha a fent említett szánalomra megy benne az ember, ki fog tűnni. Ott még a pincér is túlöltözöttnek tűnt:DDD

2021. márc. 5. 13:10
 24/37 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező, válaszolnál kérlek, hogy miért putris, ha valaki nem akar rengeteg vendég között feltűnő göncökben szerepelni?

Azon meg gondolkozz el, hogy korrekt-e lenézni másokat, mert nem tudtak vagyonokat költeni az esküvőre. Ki tudja? Lehet hogy akiket kiröhögsz, azoknak egyébként nagy álma lett volna egy gyönyörű nagy esküvő sok vendéggel, szép helyszínen és hercegnőruhával, de nem mindenkinek futja erre. Ezért nem szép leszólni...

2021. márc. 5. 13:12
 25/37 anonim ***** válasza:
99%
Hú de proli vagy:D Aki annyira boldog, nem irigy semmire, nincsenek frusztrációi, nem akar kompenzálni, annak nincs szüksége arra, hogy másokat oltogasson, és magát felmagasztalja vadidegen emberek előtt egy anonim oldalon:D Legalábbis ha én épp az esküvőmet szervezném, nem az lenne a legnagyobb problémám, hogy gyakorikérdésekre arról írjak ki kérdéseket, hogy mások esküvője miért szar:D
2021. márc. 5. 13:15
 26/37 anonim ***** válasza:
98%

erdekes, ezt az ‘en bezzeg nem szarragoskodom, fhu de megadom a modjat!’ dumat eddig foleg olyan ujgazdag proliktol hallottam, akiknek anyuci-apuci kifizeti az egesz szanalmas eskuvot, hogy kompenzalja ~25 ev elba szott neveleset valamennyire, vagy epp kifogtak valami penzes balekot es azt huzzak le.

az meg meg sem fordul a fejedben, hogy nem mindenki irigysegbol vagy ‘csorosagbol’ szol le, egyszeruen valakit hidegen hagy ez az eroltetett giccsespuccparade. nekem pl. szabalyosan kellemetlen lenne, ha valami jelmezszeru, csicsas kenyelmetlen ruhaban egesz nap jofejkednem kene a bepialt, eletemben 3x latott rokonokkal meg jatszani az eszem az ilyen debil eskuvoi jatekokon. ha fizetnenek, se.

2021. márc. 5. 13:35
 27/37 anonim ***** válasza:
98%

Az alpári stílusodat látva biztos vagyok benne, hogy nincs férfi akinek kellenél :D Árad belőled a gyűlölet.

Mondom én, pofára lettél ejtve, ezért vagy tele ilyen fokú sértettséggel. De folytasd, olyan szórakoztató olvasni téged :)

Ja, a másik kérdésnél én pont a lánynak adtam igazat, hogy vegye fel a ruhát.

2021. márc. 5. 13:41
 28/37 anonim ***** válasza:
86%

Nekünk bőven lenne pénzünk tipik proli nagy esküvőre (mert azt ugye tudjuk, hogy főleg az alacsonyabb státuszú, iskolázatlanabb réteg az, akiknél a divat a flancos esküvő, aztán meg eszik hónapokig a zsíros kenyeret, de legalább egyszer jól megmutatták a világnak, lásd roma lagzik) csokiszökőkúttal, galamb röptetéssel, kastély bérléssel, meg "egyedi" Daalarna ruhával, de őszintén leszarom a giccset, úgyhogy nem lesz. Egyszerűen nincs feltűnési viszketegségem, nem boldogítana, hogy egy napig engem ünnepel mindenki, azt szeretném, hogy VELEM ünnepeljenek, ne ENGEM.

Emellett jó alakom és szép arcom van, ha egy szemetezsákban mennék férjhez, akkor is szép lennék. Mivel nem is szeretem a fűzős-abroncsos habcsókruhákat, miért pont egy ilyen vidám napon feszengenék valami szar kényelmetlen ruhában? Elhiszem, hogy ha valaki az életben szürke kisegér, vagy nem elégedett az alakjával, akkor örül, hogy a fűző leszortja a hurkákat, az abroncs erejti a lógó segget, és a ruha miatt legalább egy napig hercegnőnek érezheti magát. Én minden nap annak érzem magam, mert elég figyelmet kapok farmerban-pólóban is.

Úgyhogy nekünk egy kocsmában lenne, én valami egyszerű nyári ruhában szeretnék lenni, a lényeg, hogy mindenki érezze jól magát. A többi csak szarpofozgatás szerintem. Én ilyen vagyok, ez illik hozzám, szerencsére a barátaim nem idióták, úgyhogy nem hiszem, hogy feszengeni fognak. Ha igen, akkor meg haza lehet menni.

(A nyári esküvődben meg ne legyél biztos, nekünk is idén lenne, de ahogy az oltásokkal állnak, szerintem még a miénk sem lesz megtartható, nem hogy egy igazi nagy pucclagzi.)

2021. márc. 5. 14:44
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegeskedj

Az én szeretőm 11 évig volt a férjével 2 gyerekük van és elválik.

Csinálj akkora olyan esküvöt milyent szeretnél több mint 50% az esélye hogy el fogsz válni.

2021. márc. 5. 14:47
 30/37 anonim ***** válasza:
97%

Én bevállalom. Utálom a családi ünnepeket. Az esküvőmet kéttanúsra terveztem. Ruha, fodrász, sminkes, csokor stb nélkül. Egy elegánsabb ruhába akartam egy oldott laza, baráti vacsorával lezárva. Ez is lett belőle. Sőt a nő rábeszélt egy díszesebb teremre, és így utólag én a sima irodájában szívesebben mondtam volna igent, mert nekem az egyszerűség mindig jobban illet hozzám.

Lagzink végül lett. Családi nyomásra. Simán volt rá pénzünk, mindent mi fizettünk zsebből. Előre megmondtuk, hogy nem várunk senkitől sem borítékot, sem nászajándékot, mert nem ezért tartottuk. Nem volt mennyasszonytánc, meg egyéb pénzszórós nyavaja sem. Cserébe zenekart fogadtunk, svédasztalunk volt, és 6 tortánk. A mennyasszonyi tortát mondjuk a párom húga sütötte. És gyerekek, meg csapatjátékok.

Pénzügyileg így is sikeres lett a dolog (ami engem meglepett), de számomra akkor sem volt akkora élmény. Én nem érzem mag jól ilyen nagy ünnepségeken, ha meg központba kell lennem pláne.

A fehérruhát mindenki hiányolta, de elvicceltem a dolgot, és megmondtam, hogy én egy őszinte mennyaszony vagyok, se szűz, se ártatlan nem vagyok már.

Ezt lehet mondani szegényesnek, valóban nem volt fényűző az egész, de én nem is csinálnám végig még egyszer akkor sem ha még több pénzt hakliznánk össze vele. Mert ez nem én voltam. Tudom, hogy nekem nem ez életem nagy napja. És nem is akartam úgy tenni, mintha az lenne.

2021. márc. 5. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!