Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy lehet úgy bulizós lagzit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet úgy bulizós lagzit tartani, hogy ott vannak a gyerekek?

Figyelt kérdés

Nem arra a fajta lagzira gondolok, ahol 15-20-an kimennek az udvarra, bekapcsolják a rádiót és ezerrel nyomatják a Kis Grofót meg a "Lakodalom van a mi utcánkban" című nótát, böngetik maxon, majd 10-11 órakor lelépnek.

Hanem a bulizós-bulizós lagzikról.

Egy 14 év alatti gyereknek nincs keresnivalója egy diszkóban, vagy egy buliban, akkor mi keresnivalója lenne egy ilyen lagziban?

Nem a wc-ben való kef.élésről és drogozásról lenne szó, mielőtt leszednétek a fejem.

Hanem az ivásról, cigarettázásról, pajzán viccek meséléséről és játékokról, hangos, nem feltétlenül gyerekeknek való zenével.

Mégis mi keresni valója lenne egy 14 év alatti gyereknek egy ilyen lagziban?

2021. máj. 22. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Vannak normális lagzik is, nem csak azok amiket felsoroltál.

Te bizonyára még nem voltál ilyen helyen, de attól még léteznek.

2021. máj. 22. 15:23
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Érdekes ez a két szélsőség amit felsoroltál, amúgy egy jó lagzi elvileg olyan, hogy a gyerekeknek külön van valami kis elfoglaltság és addig a szülők is "poénkodhatnak" meg ilyesmik.

Én jártam olyanon ahol a jól szituált vendégek az asztalnál beszélgettek, sztorizgattak, de volt olyan is akit úgy kellett összeszedni, mert egy "picit" sokat ivott.

Persze egy lakodalom nem egy "csapassuk partiállatok" buli.

2021. máj. 22. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Hidd el a gyerekek nem ezekkel fognak foglalkozni, nem ezekre fognak emlékezni.

A kisebbek eljátszanak, szaladgálnak egymással, élvezik, hogy jujj de sokáig ébren lehetnek.

A nagyobbak meg összeverődnek, talán félrevonulnak, és tartják a saját külön bulijukat.

2021. máj. 22. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Egyetértek a 3-as válaszadóval.

Én kivétel nélkül imádtam gyerekként a lagzikat. Mindig megtalálják egymást a gyerekek, nagyon jól eltáncolnak, ismerkednek, nevetgélnek és általában ők az elsők a táncparketten is. Nagy élmény volt gyerekként is. Felnőttként is ugyanígy gondolom, látva a gyereket a lakodalmakban, olyan megmosolyogtatóak, ahogy ott bandáznak és elvannak.

Kb. 4 éves voltam, mikor az első lakodalomba hivatalos voltam, meg volt beszélve, hogyha elálmosodnék, szólok és mama értem jön. Végül fél 4-kor szóltam apukámnak, hogy kezdek álmos lenni, mire mondta, hogy most már ő is, szóval megyünk.

Szóval simán el tudnak szórakozni a saját kortársaikkal a lagzi alatt. Még nem voltam olyan lagziban, ahol feltűnően hisztizett vagy sírt volna gyerek (bár biztos erre is van példa).

2021. máj. 22. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Egyrészt a felnőttek nem este 10 után kezdenek piálni, cigizni, és disznóviccet mesélni.

Másrészt a gyerekek főleg azokkal a rokonokkal lesznek, akikkel amúgy is. Nem akkor fogják őket először cigizni látni. Normális ember meg alapból nem részegedik le egy esküvőn, de aki gyerekkel van, az pláne.

Harmadrészt: milyen a nem gyerekeknek való zene? Szerinted 14 éves korig mindenki Halász Juditot hallgat? Ne viccelj.

2021. máj. 22. 20:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, mert már este 10-kor fellövik minden gyereknek a pizsit, úgyhogy este 10-kor már mindenki otthon van, egy ilyen hatalmas nagy lagzitól csak ennyi telik.
2021. máj. 23. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
Vannak bajok nálad kérdező....
2021. jún. 2. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!