Mit gondoltok, normális az , hogy a 18 éves lányom olyan kijelentéseket tesz, hogy utálja a gyerekeket?
Sajnos el kell fogadnod, hogy nem biztos hogy a lányodnak lesz gyereke. Arra kérlek, hogy ne erőltesd rá az akaratodat, bízzd rá és a párjára ezt a döntést. Hidd el, nincs is rosszabb annál mint mikor a szülők unokáért könyörögnek...
Lehet, hogy mire oda kerül már meg fog változni a véleménye.
Viszont azért azt beszéld meg vele, hogy ne mutassa ki ilyen induszkrét és bunkó módon a véleményét. Ha az utcán szembejön egy gyerek még nem kell fintorogni, szépen nyelje le az undorát és kész.
Az elköttetéstől pedig ne félj, komoly indokok kellenek hozzá hogy ezt bármelyik orvos is megcsinálja.
Siman megvaltozhat mire odakerul. Gimis osztalytarsnoim kozul csak annak nincs, akinek nem jon ossze, egyetemista bnoim kozul ketto epit karriert 37evesek, ok nem zarkoznak el, de huzzak meg, szerintem ott is lesz 1-1 vegul.
Boven raer a lanyod eldonteni, na es ott van meg a biologiai ora, szerintem sokunkat meglepett mar h mennyire tud kinozni, ha akarjuk, ha nem.
Ha viszont vegul tenyleg ugy dont h nem szeretne, tartsd tiszteletben a donteset, az o teste, nem unokat szulunk, hanem sajat gyereket. Van meg 20x eve hogy ezt megragja. Annyit tudsz tenni h szereted es tamogatod.
Nekem kisebbek a lanyaim, a kozepso kategorikusan elzarkozik az elol h gyereke legyen mert 1.a szules faj, 2.mi lesz, ha olyan termeszete lesz, mint neki?- mondja ö😃🙈
Remelem idovel obenne is atkattan valami, pedig tenyleg nagyon nehez vele😀
Ennyi idôsen én is így voltam vele, most meg két gyerekem van (saját döntésbôl).
39N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!