Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy értessem már meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem már meg a gyermekemmel, hogy illetlenség más ember felé gyerekmentes esküvőt szervezni, és illetlenség nem figyelembe venni a vendégek igényeit?

Figyelt kérdés

okt. 24. 04:36
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
9%

Modern bolsevik világot élük, nagyon progresszív, menő az, ha reklámozzuk, mennyire defekt módon sikerült a nevelésünk.

Kérdező, Te biztos jól csináltad ezt a gyerkőcöddel, űberelni viszont nem tudja az internetet terjedő ámokfutást.

Már ez is politika lett, a világ 2 részre szakad.

200 éve még volt az iskolákban etika, erkölcstan, vallás, stb.

Most modernek vagyunk, meg felvilágosultak.

Most nem a református, katolikus, protestáns, stb fog egymásnak szaladni.

okt. 24. 08:29
 22/69 anonim ***** válasza:
93%

Sehogy. Sőt! Jól teszi!

Most nem azért, de egy esküvőn semmi keresnivalója kisgyereknek. Ott néha úgy elszabadulnak az dolgok, hogy jobb is ha nincs ott. Nem hiszem el, hogy a szülők nem tudnak 1 estét a k*aszott gyerek nélkül meglenni és véééégre elengedni magukat, piálni, táncolni, wc-ben szexelni. Egy estét kibír a nagyszülővel vagy egy bébiszityuval.

okt. 24. 08:32
 23/69 anonim ***** válasza:
80%
Na ja, mennyire személyiségépítő tud lenni a gyerek számára egy tipikus magyar lagzi. "A bácsi azért tántorog és üvöltözik, mert részeg! Azért hányik ilyen színűt, mert ez volt a vacsora, amit tettünk!", "A néni azért nem tudja hol van, mert kokaint fogyasztott az alkohol mellé! Azért lát olyat, ami nincs is ott", "Hát igen, ennek a szónak a jelentését megtudod, ha nagyobb leszel", "Igen, a vőfély bácsi csak viccből mondja, hogy a menyasszony lefeküdt apáddal", "Igen kisfiam, ezt gagyi, fülsértő zenét nevezzük mulatósnak, és azért megy a szöveg akkor is, amikor az "énekes" éppen beszél, vagy iszik, mert ezt hívjuk úgy, hogy plébek" stb.
okt. 24. 08:32
 24/69 anonim ***** válasza:
75%
25: azért egy tipik lagzi nem ilyen. Nem tudom, te milyen nyóckeres körökben mozogsz, de egy olyan lagzin nem voltam, ahol vki kokainozott volna meg nyilvánosan okádott volna, pedig nem is csendes rózsadombi ebédkéken voltam. Sztem nagyobb baj van azzal, hogy teleeszik magukat cukorral, elkezdenek rohangálni, anyu-apu meg egy percre nem figyel oda, vagy a legtöbb esetben sajnos nemcsak egy percre, mert elengedi magát. Láttam már olyat, ahol a pincér levessel együtt taknyolt el azért, mert nekirohant egy kisgyerek.
okt. 24. 08:38
 25/69 anonim ***** válasza:
100%

Igen, alapvetően a bunkó szülőkkel van a nagyobb baj, a neveletlen kölykeik csak másodikak a sorban. Nem egyszer láttam olyat lagziban, hogy néhány gyerek azzal szórakozott, hogy a fehér díszekre, amik a székeken voltak különböző szószokkal festettek, vagy egymást nekilökdösték a vendégeknek. Szülők meg le se tojták őket, azzal a címszóval, hogy ők most szórakozni jöttek. Az ilyen maradjon otthon és takarítson maga a gyereke után.

És visszanézve én gyerekként gyűlöltem az esküvőket, utáltam amikor a szüleim elrángattak rájuk, a ceremónia unalmas, a lagzi hangos, a kaja sz@r volt, a sok nyugger meg zaklat, a többi meg részegen tántorog. Még nincs gyerekem, de ha lesz, akkor se fogom vinni esküvőre, akár gyerekbarát, akár gyerekmentes.

okt. 24. 08:42
 26/69 anonim ***** válasza:
100%

Illetlenség?????

Az az illetlenség, ha bele akarok szólni egy pár legfontosabb napjába, hogy Ők hogy szeretnék és mitől lennének boldogok! Hogy vendég létemre hozzám igazítsák a saját igényüket, az az illetlenség!!!!

Mikor értik már meg az emberek, hogy az esküvő a párról szól, nem a vendégekről????

Igenis azt csinálhatnak amit akarnak, és úgy ahogy akarják, ez az Ő napjuk!!

És ezt úgy mondom, hogy van 2 gyerekem akik nélkül kitenni sem szeretem a lábam otthonról, de ennyit akkor is meg tudok tenni egy barátomért, és tiszteletben tudom tartani a Saját esküvőjén a Saját igényeit.

Utálom hogy ennyire mérhetetlenül önzőek az emberek, hogy képesek más esküvőjén elvárni, hogy minden a saját elképzelésük szerint legyen.

okt. 24. 08:43
 27/69 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki szépen felöltözve, csak "épp a ceremónia ment úgy, hogy 1-2 anyuka kint maradt a gyerekekkel játszani. Win-Win. Enni a gyerekek is szeretnek, picit táncolni egy sarokban vagy akár középen szintén. Az értelmes szülő pedig tökéletesen tudja mikor kell a gyereket elvinni aludni -"

És ennek amúgy mi értelme?

Odamenni gyerekkel, de kint tologatni a babakocsit ceremónia alatt, aztán vacsoráig a gyereket fegyelmezni és utána menni haza, mert a gyereknek alvásidő van.

Ismétlem, kisgyerekes anyaként: ezért kár menni. Kár rám 30-40 euret kifizetni, ha annyival nem tudom megtisztelni a párt, hogy az esküvőjükön ott vagyok, ott maradok, hanem az egész abból áll, hogy a gyerekeimet hajkurászom.

okt. 24. 08:50
 28/69 A kérdező kommentje:

#28: Az az illetlenség, ha bele akarok szólni egy pár legfontosabb napjába, hogy Ők hogy szeretnék és mitől lennének boldogok! Hogy vendég létemre hozzám igazítsák a saját igényüket, az az illetlenség!!!!

->Ha az ifjú pár nem elégíti ki maradéktalanul az összes vendég igényét, akkor be fognak szólni nekik, hogy elrontották a szervezést. Én csak ettől szeretném megóvni őket.

okt. 24. 08:59
 29/69 anonim ***** válasza:
100%

30: ne haragudj, de egy hülye megjegyzéstől minek megóvni őket? Értelmes ember tudja, hogy vannak idióták, akik minden miatt fognak vinnyogni. Ha nem a gyerekmentesség miatt, akkor amiatt, hogy nem vót a Kék a szeme a dallistán, amiatt, hogy nem volt a menyasszonyi ruhának ujja, amiatt, hogy nem volt csirke rizzsel... nem lehet mindenkinek megfelelni. És nem is érdemes - könnyen beleőrül az ember (volt főnökömnek azért szólt be az anyja, hogy miért Budapestről rendeli a sütit, amikor Szegeden szerinte jobbakat lehet kapni... budapesti esküvőre).

Ha nekem vki beszólna egy ilyet, megvonnám a vállam, hogy "jó, ez egy hülye barom".

okt. 24. 09:03
 30/69 anonim ***** válasza:
94%
#30 szóljanak bele. Amire az a válasz, hogy nem kötelező jönni.
okt. 24. 09:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!