Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem már meg a gyermekemmel, hogy illetlenség más ember felé gyerekmentes esküvőt szervezni, és illetlenség nem figyelembe venni a vendégek igényeit?
Sehogy.
Egyrészt felnőtt ember, ha már esküvőt szervez, és nem kell neked szót fogadnia. Másrészt az ő esküvője, úgy szervezi, ahogy akarja.
Most ez a divat, egyre többen akarnak gyerekmentes esküvőt. Nem hiszem, hogy bárki meglepődik ezen. Biztos, hogy lesz sértődés is. Az is divat. Minden sértődött rokonra jut kettő, aki örül, hogy a gyerekre hivatkozva le tudja mondani a részvételt.
Illetlenség?
Jelenleg a világban minden illetlennek számít valakinek a szemében, emiatt mindig van egy sértett fél.
Én egyetértek a gyermekmentes esküvővel:
Rólam illetve a menyasszonyról és az újdonsült férjről szóljon az a nap, ne arról hogy a gyerek elkkezd hisztizni, unatkozik, eltűnik és őt kell keresni, ne adj Isnten tönkretesz valamit, vagy finnyáskodni kezd, hogy ez nem tetszik, az nem tetszik.
Hidd el, egy esküvő közepén ordítani kezdő gyerek senkinek sem hiányzik
Aki emiatt megsértődik azt nagyon sajnálom, de ha nem tudja ezt tiszteletben tartani és belátni hogy neki is könnyebb ha nincs ott a gyereke akire még külön figyelni is kell akkor így járt.
Ez a párnak a nagy napja, róluk szól, nem másról
Veled kéne megértetni, hogy az esküvő a párért van, nem a vendégekért.
Te tipikusan az a néni lehetsz, aki folyton fél, hogy a falu népe a szájára veszi :D
Nekem lenne esküvőm, nekem is gyerekmentes lenne, az okokat már leírták előttem.
Baromi nagy tévedés! A pár döntése, hogy nem csak róluk szól ez a nap, nem két tanúval mennek oda, hanem hét országra szóló lakodalom lesz. Ugyanúgy illik figyelembe venni a gyerek/gyerekmentes témát, mint azt, hogy kinek van ételallergiája, cukorbetegsége, vagy ki vegetáriánus. Mondhatja azt is, hogy neki pacalpörkölt lesz, mert ez a nap róla szól, és ez a kedvence, de aztán ott fog ülni száz savanyú képű rokon között, aki éhen maradt.
Jó esetben mindenki ismeri a saját vendégeit. Ha kölkök többsége neveletlen, nem tud viselkedni, minden latogatás alkalmával lerombolják a lakást, akkor érdemes gyerekmentes esküvőt szervezni. Ha viszont tudnak viselkedni, és/vagy a legközelebbi családtagoknak van kisgyerek, akkor baromi nagy sértődés lesz. Mivel vagy kifizet egy vagyon bébisintérre, vagy nem tud elmenni, hiszen a hadra fogható nagyik és rokonok is az esküvőn lesznek.
Személy szerint én az a típus vagyok, aki örül, hogy a gyerekekre hivatkozva le tudja mondani az esküvőt. Remélem, mire túl nagyok lesznek, hogy rájuk hivatkozzak, addigra mindenki kiházasodik. 🫣
Kérdező, én már 48 vagyok, volt esküvőm és szerencsére mai napig jó egészségben van egy irányításmániás anyukám is.
Nálunk az volt a kérdés, hogy X rokon jön-e. Mondtam, hogy rémesen egyszerű vagy X rokonék vagy én. Pont.
Egyszerűen saját magaddal teszel jót ha rájuk hagyod az összes "hülyeséget". Nem te leszel a felelős és a vőlegény/feleség sem rád lesz mérges. Segíts amiben kérik és ne szólj bele semmibe amire nem kíváncsiak. Ne legyél irányításmániás, gyűlöletes érzés.
Van egy lassan 18 éves lányom is. Én már rájöttem, hogy kb. 14 éves koráig lehet nevelni a gyereket, utána 14-től kireppenésig lehet jó példát mutatni és kérni. Kiröppenés után pedig mindenkinek az a legjobb ha nem szólsz bele semmibe, ellenben segítesz ha kell és értelmes véleményt is mondasz HA kérdezik. Hidd el neked is jobb, mert jobb lesz a kapcsolat ha nem kell tőled rettegni.
Ja igen és a rokonokat le kell szarni, aki elégedetlen beszólogatós negatív, energiavámpír azt el se hívnám az esküvőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!