Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy értessem már meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem már meg a gyermekemmel, hogy illetlenség más ember felé gyerekmentes esküvőt szervezni, és illetlenség nem figyelembe venni a vendégek igényeit?

Figyelt kérdés

okt. 24. 04:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
8%
Gyerek nem való esküvőre? Jézusom, ez de beteg. Nem is hallottam még ilyet, hogy valaki gyerekmentes esküvőt szervez. Eddig azt se tudtam, hogy létezik ez a fogalom, pedig voltam már pár esküvőn. Debil világot élünk, ez már tény. Az esküvőkön amiken voltam, semmi baj nem volt a gyerekekkel. Ha elkezd bömbölni a gyerek, akkor úgyis elviszik onnan, nem mindegy? Mégis ki az a beteg ember, akit zavar esküvőn a gyerek, ezért azt mondja, hogy ne hozd magaddal? Legjobb barátomnak van 1 kisfia. Eszembe nem jutna azt mondani, hogy ne hozd a gyerekedet el az esküvőmre, hisz tudom, neki az fontos. A válaszolók és a kérdező gyereke se normális, hogy ennyire rá vagytok pörögve a gyerekmentességre. Persze tudom, azt hiszitek ez így van jól, de higgyétek el, ez nem normális.
okt. 24. 07:39
 12/69 anonim ***** válasza:
6%

"Rólam illetve a menyasszonyról és az újdonsült férjről szóljon az a nap, ne arról hogy a gyerek elkkezd hisztizni, unatkozik, eltűnik és őt kell keresni, ne adj Isnten tönkretesz valamit, vagy finnyáskodni kezd, hogy ez nem tetszik, az nem tetszik."

Ebből a kommentedből látszik, hogy te is figyelemhiányosan nőttél fel és ez most ütközik ki. Az elcseszett gyerekkor...

"Ez a párnak a nagy napja, róluk szól, nem másról"

Akkor ne hívjanak meg barátokat, ismerősöket. Szűk családi körben házasodjanak össze, azt ennyi.

Komolyan nem éreztek ellentmondást? Azt írjátok, hogy ez csakis a párról szól, senki másról, de emellett persze azért meghívnak egy tucat embert. Nos, ha olyan sok embert meghívnak, akkor pont hogy már nem csak róluk szól. Aki valóban azt szeretné, hogy csakis róla szóljon ez az esemény, az nem tart nagy esküvőt.

okt. 24. 07:44
 13/69 anonim ***** válasza:
96%
Gyerek nem való az esküvőre. Rohadt sokba kerül és egy gyerek képes mindent szétbszni. Az a nap a 2 emberről szól, nem másokról. 1 napra lehet felügyeletet találni simán. Akinek nem tetszik, az ne menjen. Én se megyek a bagósok közelébe, mert rühellem a füstöt és a szagukat is. Ennyi.
okt. 24. 07:51
 14/69 anonim ***** válasza:
100%
#14 a párról szól. Ki akarják nyiltakoztatni a vendégek előtt, hogy ők már házasok. Ők a főszereplők. Azt hogy te ezt nem érted és még más esküvőjén is te akarsz lenni a középpontban a pulyáddal, inkább az a nevetséges. Meg persze önző - mint amilyen a legtöbb, gyereküket másokra erőltető ember.
okt. 24. 07:54
 15/69 anonim ***** válasza:
98%
Kezdjük fordítva. Ha egy kisgyerekes szülő, elmegy egy esküvőre, el tudja magát engedni? Nem. Tud egy keveset inni (ha nem kocsival van)? Nem. Tud beszélgetni más vendégekkel vagy a párral? Nem. Miért nem? Mert a gyerekre kell figyelni. A gyerek állandóan nyaggatja, hogy éhes, szomjas, ki kell vinni a mosdóba, mászik-szaladgál figyelni kell rá, leszedi akár a díszt, más vendégeket is tud zavarni, ha baja esik elkezd sírni. Amikor kicsi a gyerek, mindig minden helyzetben oda kell figyelni rá! És egy esküvő, tele vendégekkel, díszekkel ezt nem könnyíti meg. Ha a gyerek nagyobb, és tud már csendben maradni, figyelni a ceremóniára, akkor ha volna kedve, én elvinném.
okt. 24. 08:00
 16/69 anonim ***** válasza:
100%

Nem illetlenség, max, tekintélyelvű ősanyukák szemszögéből. Teljesen normális dolog. Az esküvői meghívó meg nem katonai besorozó, így nyugodtan vissza lehet utasítani, ha vki ennyire hozzá van nőve a gyerekéhez.

Ráadásul nekem speciel vendégként lenne ez az igényem, mert a tököm tele van azzal, hogy nem tudok egy olyan esküvőt felsorolni, ahol rendesen hallottam volna pl. a ceremónia szövegét (pedig én, más suttyókkal ellentétben, elsősorban azért megyek oda, mert ezt szeretném hallani, nem a potya kaja meg a családi pletykáklodás miatt), mert belevisítanak a kölkök és tudom, hogy itt mindenki azt hazudja, hogy "az enyém nem szokott ilyet csinálni, és ha mégis kicsit elsírja magát, mert fáradt, akkor azonnal kiviszem", de soha senki nem vitte ki a bömbölő, vonyító gyerekeket... olyanokat is, akiknek a koruknál fogva szenvedés egy ilyen hosszú esemény. Arról nem is beszélve, hogy van az a kor, amikor konkrétan élet- és balesetveszélyesek tudnak lenni egy lagzin, ha anyu-apu nem figyel rá, és általában anyu-apu nem figyel rá, mert "hát egyszer élünk, én is akarok itt ezen a lagzin szórakozni". És nem kifejezetten bunkó körökben mozgok.

okt. 24. 08:01
 17/69 anonim ***** válasza:
100%
Az az illetlenség, amikor valaki gyerekekkel akar menni egy gyerekeknek nem való eseményre.
okt. 24. 08:07
 18/69 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem az illetlenség, ha a vendég igényeit a pár kívánságai fölé akarják helyezni az egyetlen napon, ami csak róluk kellene, hogy szóljon. Pláne az is illetlenség, hogy neveletlen gyerekeket kelljen kerülgetni, vagy hallgatni a ceremónia alatt, ahogy bömbölnek. Ha ez valamelyik vendégnek nem oké, nem kötelező elmennie.
okt. 24. 08:28
 19/69 menta34 ***** válasza:
90%

Páran azt nem értik, hogy nem a gyerek a rossz hanem az idióta szülei. Ennél már csak az a rosszabb ha az idióta szülő szerint bárhol bármikor rendben van, hogy az ő gyereke balhés...

Voltam pl. olyan esküvőn ahol voltak gyerekes családok. Mindenki szépen felöltözve, csak épp a ceremónia ment úgy, hogy 1-2 anyuka kint maradt a gyerekekkel játszani. Win-Win. Enni a gyerekek is szeretnek, picit táncolni egy sarokban vagy akár középen szintén. Az értelmes szülő pedig tökéletesen tudja mikor kell a gyereket elvinni aludni - tehát értelmes szülő értelmes gyerekével semmi baj, még a hangulatot is javítja, hiszen vidámak összekötik az idegeneket, ők kezdenek táncolni, tök jól mutatnak a fotókon ésatöbbi. A baj mindig a gyerekes hülye szülőkkel van.

Ettől még simán elfogadható ha a pár gyerekmentes esküvőt akar. A baj azzal van, aki nem érti meg, hogy ő ott meghívott vendég.

okt. 24. 08:28
 20/69 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van két kisgyerekem, de sosem vittem őket esküvőre, pedig nevelve vannak. De igazából minek, hogy mutogassam őket másoknak, bibibí, nekem van már gyerekem? Mert más szempontból semmi értelme.

A gyereknek tök mindegy, jön-e. De mint valaki írta, a szülőknek valóban nem. Ha a gyerekek is ott vannak, mi valóban nem tudjuk elengedni magunkat, mert folyamatosan rájuk kell figyelni, velük foglalkozni, nem lehet normálisan váltani páf mondatot sem másokkkal. Mert ehesek, szomjasak, pisilni kell, szaladgálni akarnak, jàtszani akarnak. Egy átlag 1-3-5 éves gyerek nem ül órákon át a fenekén türelmesen. A 1,5 évesem még a ceremóniát se ülné végig, azért megyek, hogy ott tologassam kint az utcán addig?

Na, én sosem értettem, minek visz valaki eaküvőre kisgyereket. Emlékszem, anno az én esküvömön is voltak, és nem volt minddel probléma, de volt, amelyikkel igen. A kislányok pl. egész este le se akartak szakadni rólam, velem akartak táncolni, mer5 én voltam a szépruhás menyasszony, azért na, zavaró volt fél este gyerekekkel hadakozni menyasszonyként, hogy bocsi, de nem, mert van 60 vendég rajtatok kívül.

okt. 24. 08:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!