Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy értessem már meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem már meg a gyermekemmel, hogy illetlenség más ember felé gyerekmentes esküvőt szervezni, és illetlenség nem figyelembe venni a vendégek igényeit?

Figyelt kérdés

okt. 24. 04:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
100%
Kisgyerek nem való esküvőre. Végig csak ordítani fog, na az illetlenség. Úgy szervezi ahogy ő szeretné. Amúgy is csak azért szokták vinni őket, hogy képek készüljenek róluk szép ruhában vagy mert nincsen kire rábízni.
okt. 24. 09:07
 32/69 menta34 ***** válasza:
27%

#29 Azzal kezdeném ismétlésként, hogy szerintem sincs gond azzal ha gyerekmentes az esküvő, de azzal sem ha gyerekkel nem megy el valaki.

Viszont teljesen reális az is, hogy valaki nem tudja hova tenni a gyerekét és mégis el akar menni, legalább látni milyen szépek, adni két puszit akármi.

És hogy ez 30-40 ezerbe kerül? normális esetben azt nem a házasodók fizetik, mert illem szerint legalább annyit illik adni vagy táncba bedobni amennyibe a te vacsorád kerül. Szóval a költség a tiéd. El kell dönteni milyen a kapcsolat a házasodóval. Százhuszadik soselátom rokon esküvőjére persze, hogy nem megyek el, de egy nagyon közeli barátéra, családtagéra? Oda igen, akkor is, ha így 100 ezer volt "két puszi". Szerintem... :)

okt. 24. 09:15
 33/69 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Engem a szüleim kisgyerekként sose vittek esküvőre. Akkor vittek, mikor már tudtam viselkedni. Régebben még nem kellett ezt így leírni, hogy "gyerekmentes esküvő", mert az emberekben volt annyi belátás, tisztelet a többi vendég és a házasulandó pár felé (mert az esküvő nem rólunk és a gyerekünkről szól), hogy ne vigyék a kisgyereket, amíg zavar másokat vagy ha vitték, akkor nem hagyták elszabadulni és hazavitték, ha úgy adódott.
okt. 24. 09:25
 34/69 anonim ***** válasza:
92%
Nem lehet (és nem is kell) minden vendég igényeit maradéktalanul kielégíteni 🤷🏼‍♀️. Vannak dolgok, amiket igen, kikell, legalábbis illik. Pl ha valaki ételallergiás, orvosi diéta alatt áll stb arra illik gondolni, hogy ő is tudjon valamit enni. Vagy ha van pl mozgáskorlátozott a vendégek közt, akkor rá gondolva ezt áthidalni a helyszíneken. De mindenkinek megfelelni mindenben úgysem lehet, ha bele akarnak kötni belefognak akármibe, akkár a szalvétába is. De aki csak azért menne, hogy a hibákat, neki nem tetsző dolgokat lesse az inkább el se menjen, mert mindenki buliját tönkreteszi. Amúgy kit érdekel, hogy mit mondanak? Lehet a Gizike szerint nem volt szép a ruha, a Marcsika szerint rossz volt a zene, a Juli meg ájuldozik, hogy milyen csodás ruhában volt és mennyire hangulatos volt a zene. Ennyi embernek nem lehet a kedvére tenni maradéktalanul. Intelligens ember meg eltudja viselni, ha nem minden a neki tetsző módon zajlik, mert az a nap nem róla szól.
okt. 24. 09:28
 35/69 anonim ***** válasza:
100%

És veled hogy értessük meg, hogy bunkóság beleszólni olyan dologba amiben nem vagy döntéshozó?

Ő napjuk. Ha gyerek nélkül, alkohol nélkül vagy vegán menüsorral szeretnének ünnepelni, akkor úgy fognak. Ehhez pedig az csatlakozik, aki szeretne, semmi sem kötelező. Amúgy meg én sem vinném a gyerekeimet, akkor sem, ha nem lenne ilyen kérés, hogy ne vigyük. Nem nekik való, sírna a kicsi, a nagyobb (4) meg hisztizne hogy nem ízlik az étel és unatkozna, mert ülni kell a ceremónián és a vacsora közben is.

okt. 24. 09:29
 36/69 anonim ***** válasza:
97%

"Viszont teljesen reális az is, hogy valaki nem tudja hova tenni a gyerekét és mégis el akar menni, legalább látni milyen szépek, adni két puszit akármi."

Persze, nyilván ha nincs hova lakni egy gyereket, akkor nincs valasztás, ez erthető, de legyünk őszinték, általában aki tudná hova rakni, az is viszi, hogy mutogathassa meg tehesse fel a képet Face-re. Szóval érted.

okt. 24. 09:36
 37/69 anonim ***** válasza:
94%
Nem illetlenség.
okt. 24. 09:38
 38/69 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, más az amikor valaki nem tudja rábízni valakire a gyerekét 1 estére mert a bébiszitter épp beteg lett vagy bármi, és más ha vinni akarja. Most én se mondanám azt erzsikének hogy jajj ne gyere a kölyköddel mert ez gyerekmentes esküvő. Ez nem kitiltás, csak jobb az, ha a szülők legalább 1 estére nem azt csinálják mint a hétköznapokban, hogy megállás nélkül a gyerekre figyelnek. Ráadásul ezt egy esküvőn 20x olyan nehéz mint otthon.
okt. 24. 09:53
 39/69 anonim ***** válasza:
92%
Annyiféle esküvő van... Szerintem már nincs ilyen mit illik.
okt. 24. 10:25
 40/69 anonim ***** válasza:
88%
36-os vagyok. Amúgy nálunk annyi verte ki a biztosítékot egy rokonnál, hogy nem volt menyasszony tánc, sem a bugyuta játékok (ráadásul ceremónia mester volt, nem vőfély) 🤷🏼‍♀️. Vagyis konkrétan menyasszony tánc nem volt, táncoltam azzal aki felkért, de nekem baromi furcsa lett volna a hagyományos menyasszony tánc, amikor fizetnek azért, hogy vele táncikáljak. Ezt mindenkinek előre jeleztük. A többséget egyik sem érdekelte, felkértek "csak úgy", az a rokon meg vérig volt valamiért sértődve a menyasszony tánc hiányán.
okt. 24. 10:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!