Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt kéne adnunk esküvőre?
A párom (27) és én (23) még egyetemre járunk, dolgozunk is valamennyit mellette, és ösztöndíjat is kapunk. Így összesen kb. 520 ezerből élünk havonta. Ebből 170-180 ezer a lakhatás.
Ti mennyit adnátok a helyünkben fejenként? Testvéremről van szó, akivel nincs szoros kpcsolatom, illetve 3 napos lesz az egész esküvő, két ott alvással (ők fizetik).
Én szimplàn nem mennék.
Tanulóként konkrétan nem elvàrható bàrmilyen pénz beadàs a kelengyébe.
Esetleg nincs valamit közös családi ajándék? Van, ahol szokás az ilyen és abba mindenki beleszáll.
Mondjuk, ha nem szoros a kapcsolat, akkor lehet, hogy nincs. Akkor pedig 50 körül adnék (25-30 ezer körül fejenként). Az ő bajuk, hogy 3 napos esküvőt szerveznek, ne a vendégekkel akarják ezt megfizettetni.
Leesik az állam...
Egyetemistaként én annó 100 ezret adtam a tesóm esküvőjére csak a saját nevemben, és szó sem volt heted-hét országra szóló lakodalomról.
6.
Remélhetőleg azért adtak érte cserébe egy "Balek vagyok!" feliratú pólót, mert jogosult lettél rá.
7
Szánalmas vagy.
A tesóm rengeteget segített nekem életem folyamán, ahogy én is neki.
Csak szólok, hogy létezik családi összetartás és nagyvonalúság, bár úgy látom, ezek számodra ismeretlen fogalmak.
8.
Meg létezik a kihasználás és az érzelmi alapon létrejövő anyagi lehúzás is, rokonaid ebben elég jók, te meg elég naivan bégetsz, fel sem tűnik a dolog.
Orbán ilyen szavazókért imádkozik vasárnaponként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!