Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülbelül mikorra adnak időpontot esküvőre?
Figyelt kérdés
máj. 24. 14:14
1/16 Noren1989 válasza:
Hol, kik?
Hivatal, esetleg az egyhàz?
2/16 A kérdező kommentje:
hivatal
máj. 24. 14:16
4/16 anonim válasza:
Egy hónap kötelező várakozási idő van. Hétköznapra szerintem pont egy hónap múlvára adnak. Hétvégére már nyilván neccesebb.
5/16 anonim válasza:
Általában minimum 30 nappal előbb lehet kérni, kivételes esetben (pl előrehaladott terhesség) ezt elengedik, és akár 1 hét múlva is lehet esküdni.
6/16 anonim válasza:
Hivatalosan ha ma bemész, 30napon túl kaphatsz csak, kivéve ha indokolt a gyorsítása. 30napot adnak arra, hogy ha esetleg meggondolnád magad.
Ellenben mi bementünk a hivatalba, a nő meg megkérdezte, hogy jövő hétvége?
Nálunk pl nincs hétköznapi esküvő, csak hétvégi, 15ezer ft, cserébe nem tartják a 30 napot.
7/16 anonim válasza:
Mi februar elejen kertunk, aprilis vegen akartunk hazasodni es kaptunk is aznapra, amikorra szerettuk volna. De ez Bekes megye, mashol gondolom jobban tele vannak.
8/16 anonim válasza:
Ilyenkor nincs még szezonja a lagziknak egy hónapra simán kaptok kért időpontra.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ez szuper hír! én is már kismama vagyok meg nem is akarunk nagy felhajtást inkább gyors letudnánk szűk körben 😊😊
máj. 24. 15:08
10/16 anonim válasza:
Viszont most kezdődik a fő szezon, lehet akkor több idő kell. Nekem márciusban, meg decemberben volt, azért ment könnyen... Ha terhes vagy, menjetek be már hétfőn időpontért, ha nyitva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!