Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne neked, ha egy esküvőre meghívnának téged, de a párodat, akivel már régóta együtt vagytok, nem?
Laza barátság, másoknak ugyanabból a baráti társaságból meghívták a párját is. Illetve batyus esküvő lesz (nem lesz ültetett vendégség), így a költségvetést sem igazán dobná meg a plusz egy fő.
Nekem ez nagyon rosszul esik, holott tudom, hogy ez teljes mértékben az ifjú pár döntése, és nem kell nekik olyan embert meghívni, akit nem ismernek. De akkor is rosszul érzem magam, nem várom az esküvőt, nem gondolok jó szívvel az azt megelőző előkészületekre sem. Az is megfordult a fejemben, hogy lemondjam, bár ezt természetesen nem tenném meg emiatt, pontosan tudom, hogy én reagálom túl. Az illető lánnyal ebből semmit nem éreztetek.
Normális, hogy így érzek? Hogy tudnám túltenni magam rajta? Hogy keretezzem át úgy ezt, hogy ne legyenek bennem negatív érzések ezzel a barátnőmmel és az esküvőjével kapcsolatban?
#1 konfliktus nem hinném, mert sose találkoztak. A többiek párját gondolom azért hívták, mert már velük ismerik egymást.
Köszönöm szépen a megerősítést!
Ha szűk körű esküvő, akkor megérteném, de itt leírásból nem annak tűnik.
Szerintem ilyenkor úgy illik, hogyha van egy baráti társaság, hogy van senki ne hozzon párt vagy mindenki hozhat.
Rákérdeznék a párnál, nem a tanúnál, hanem a párnál, mert ők a vendéglátók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!