Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy esne neked, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy esne neked, ha egy esküvőre meghívnának téged, de a párodat, akivel már régóta együtt vagytok, nem?

Figyelt kérdés

Laza barátság, másoknak ugyanabból a baráti társaságból meghívták a párját is. Illetve batyus esküvő lesz (nem lesz ültetett vendégség), így a költségvetést sem igazán dobná meg a plusz egy fő.

Nekem ez nagyon rosszul esik, holott tudom, hogy ez teljes mértékben az ifjú pár döntése, és nem kell nekik olyan embert meghívni, akit nem ismernek. De akkor is rosszul érzem magam, nem várom az esküvőt, nem gondolok jó szívvel az azt megelőző előkészületekre sem. Az is megfordult a fejemben, hogy lemondjam, bár ezt természetesen nem tenném meg emiatt, pontosan tudom, hogy én reagálom túl. Az illető lánnyal ebből semmit nem éreztetek.

Normális, hogy így érzek? Hogy tudnám túltenni magam rajta? Hogy keretezzem át úgy ezt, hogy ne legyenek bennem negatív érzések ezzel a barátnőmmel és az esküvőjével kapcsolatban?

jún. 6. 00:30
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen normális, amit érzel. Nagyon nagy udvariatlanság, hogy a párod nélkül hívtak meg, főleg, hogy a többiek párja is megy. Nem lehet, hogy van valami konfliktus közöttük, amiről te nem tudsz?
jún. 6. 01:12
 2/37 anonim ***** válasza:
63%
Legalább a tortából vihetsz neki haza?
jún. 6. 05:02
 3/37 anonim ***** válasza:
94%
Nem mennék el.
jún. 6. 05:18
 4/37 A kérdező kommentje:

#1 konfliktus nem hinném, mert sose találkoztak. A többiek párját gondolom azért hívták, mert már velük ismerik egymást.

Köszönöm szépen a megerősítést!

jún. 6. 06:39
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg rákérdezhetsz a párnál, hogy viheted-e mégis csak. Vagy a meghívó kifejezetten úgy szólt, hogy szeretettel meghívunk, de kérlek mást ne hozz magaddal? Mert ha igen, akkor én is eléggé meg lennék bántva.
jún. 6. 07:16
 6/37 A kérdező kommentje:
A tanút kérdeztem, ő mondta, h erre a baráti társaságra plusz 1-ek nélkül gondolt a pár, kivéve, ha a meghívásnál külön mondták, hogy várják a párodat is szeretettel.
jún. 6. 07:20
 7/37 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán tudnak róla, hogy van párod????
jún. 6. 08:04
 8/37 A kérdező kommentje:
#7 tudnak persze, arról is, hogy nem két hete vagyunk együtt.
jún. 6. 08:08
 9/37 anonim ***** válasza:
88%
Nem a tanút kellett volna kérdezni, hanem a párt, amikor átadták a meghívót. Lehet, hogy csak félreértés.
jún. 6. 08:14
 10/37 anonim ***** válasza:
91%

Ha szűk körű esküvő, akkor megérteném, de itt leírásból nem annak tűnik.

Szerintem ilyenkor úgy illik, hogyha van egy baráti társaság, hogy van senki ne hozzon párt vagy mindenki hozhat.

Rákérdeznék a párnál, nem a tanúnál, hanem a párnál, mert ők a vendéglátók.

jún. 6. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!