Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy esne neked, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy esne neked, ha egy esküvőre meghívnának téged, de a párodat, akivel már régóta együtt vagytok, nem?

Figyelt kérdés

Laza barátság, másoknak ugyanabból a baráti társaságból meghívták a párját is. Illetve batyus esküvő lesz (nem lesz ültetett vendégség), így a költségvetést sem igazán dobná meg a plusz egy fő.

Nekem ez nagyon rosszul esik, holott tudom, hogy ez teljes mértékben az ifjú pár döntése, és nem kell nekik olyan embert meghívni, akit nem ismernek. De akkor is rosszul érzem magam, nem várom az esküvőt, nem gondolok jó szívvel az azt megelőző előkészületekre sem. Az is megfordult a fejemben, hogy lemondjam, bár ezt természetesen nem tenném meg emiatt, pontosan tudom, hogy én reagálom túl. Az illető lánnyal ebből semmit nem éreztetek.

Normális, hogy így érzek? Hogy tudnám túltenni magam rajta? Hogy keretezzem át úgy ezt, hogy ne legyenek bennem negatív érzések ezzel a barátnőmmel és az esküvőjével kapcsolatban?

jún. 6. 00:30
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
92%

Direkt így van, hogy csak te?? Masnál meg nem??

Ebben az esetben nem mennék el. Lehet a barátságot is lezárnám.

Mert úgy szokták hogy szeretettel meghívlak teged és csaladodat. Vagy valami ilyesmi. Vagy ha nincs is hogy csaladodat, azert kérik hogy ird meg hányan jöttök.

jún. 6. 09:50
 12/37 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon szokatlan egy esküvőnél az, hogy csak konkrét embereket hívnak meg és a párjuk nem jöhet. Érdemes lenne tisztázni, hogy ez miért van mert amúgy tényleg nem szokás, kifejezetten furcsa.
jún. 6. 10:52
 13/37 A kérdező kommentje:
Azért a tanúnál kérdeztem rá, mert nem a párt szerettem volna ezzel stresszelni, és mivel a tanú is ugyanebben a társaságban van, meg vele közelebb is állunk egymáshoz mint a menyasszonnyal, és ő a szervezésben is aktívan kiveszi a részét, úgy gondoltam, hogy ő tudhatja a választ, és tőle nem tolakodó megkérdezni. A pártól kellemetlen kérdés lenne szerintem.
jún. 6. 11:00
 14/37 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem meg igen is kerdezz ra a parnal, hogy a parodat is hozhatod e, ne gondold, hogy ezzel stresszelned oket. Az a szokas, hogy ilyenkor a meghivott a parjat is hozhatja. Egyaltalan hogy zajlott a meghivas? Ott volt egyaltalan a parod? Nem lehet, hogy ot azert nem hivtak, mert nem volt ott?
jún. 6. 11:54
 15/37 anonim ***** válasza:
89%
Nem mennék el.
jún. 6. 12:24
 16/37 A kérdező kommentje:
A baráti társaságnak egyben osztotta ki a meghívót, a párok nem voltak ott. A meghívóban nem szerepelt semmilyen többes szám, meg ott se mondott erről semmit, azt meg máshonnan tudom, h a többieknél a pár is hivatalos. De az is igaz, hogy a többiek párját ismerik.
jún. 6. 12:26
 17/37 A kérdező kommentje:
Illetve a meghívók személyre szóltak, és az enyémben nem szerepelt más személy rajtam kívül.
jún. 6. 12:26
 18/37 anonim ***** válasza:
88%
A miénk szűk körű esküvő volt, nálunk a legtávolabbi rokon az unokatesók voltak de nekik és a barátainknak is hívtuk az aktuális párjait, mert mindet ismertünk. 1 ember volt, aki egyedül élt, neki jeleztük, hogy egyedül jöjjön, nem sértődött meg. Ha lett volna valakije, hívtuk volna. Ha ennél is szűkebb körű lett volna, akkor a barátok, családtagok párjai nem jöttek volna, de akor senkié sem, nem lett volna kivétel. Ja, és én igenis beleállnék a menyasszonyba, ez nem zaklatás.
jún. 6. 13:21
 19/37 anonim ***** válasza:
90%

Basszus, milyen barátság ez, hogy itt kérdezed idekenektől, nrm tőle?

"Gizi, köszi a meghívást, de csak engem egyedül hívtál meg, vagy Lajos is jöhet?"

"Persze, szeretettel várjuk őt is"

Alternative ending/Director's cut:

"Sajnálom Teri, Lajost nem igazán szeretjük, szeretnénk ha egyedül jönnél"

"Sajnálom Gizi, de nekem ő fontos, egyedül inkább nem mennék el. De azért örülök nektek, sok boldogságot"

jún. 6. 13:31
 20/37 anonim ***** válasza:
41%
Engem anno
jún. 6. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!