Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne neked, ha egy esküvőre meghívnának téged, de a párodat, akivel már régóta együtt vagytok, nem?
Laza barátság, másoknak ugyanabból a baráti társaságból meghívták a párját is. Illetve batyus esküvő lesz (nem lesz ültetett vendégség), így a költségvetést sem igazán dobná meg a plusz egy fő.
Nekem ez nagyon rosszul esik, holott tudom, hogy ez teljes mértékben az ifjú pár döntése, és nem kell nekik olyan embert meghívni, akit nem ismernek. De akkor is rosszul érzem magam, nem várom az esküvőt, nem gondolok jó szívvel az azt megelőző előkészületekre sem. Az is megfordult a fejemben, hogy lemondjam, bár ezt természetesen nem tenném meg emiatt, pontosan tudom, hogy én reagálom túl. Az illető lánnyal ebből semmit nem éreztetek.
Normális, hogy így érzek? Hogy tudnám túltenni magam rajta? Hogy keretezzem át úgy ezt, hogy ne legyenek bennem negatív érzések ezzel a barátnőmmel és az esküvőjével kapcsolatban?
Sok-sok éve engem párom unokatesójának az esküvőjére nem hívtak el, sőt, nem hogy nem hívtak el,hanem egyenesen meg is mondták,hogy én nem mehetek el. Pedig mi akkor már több,mint egy éve voltunk együtt és együtt is laktunk.
Az volt a magyarázat, hogy szűk körű az esemény,de ez nyilvánvalóan csak ámítás volt,mert rengeteg vendég volt, ne egy ilyen 10-20 fős valamit képzeljetek el.
Ennek az lett a vége,hogy párom se ment el és azóta így nem is beszél a család azon részével.
Azóta se jöttem rá,hogy mivel zavartam én annyira a menyasszonyt,ami miatt ilyen hisztibe belefogott csak amiatt, hogy én még véletlenül se legyek ott... ( Soha a büdös életben még csak arra se adott esélyt, h megismerjük egymást:D )
Teljesen oké, a pár azt hív meg akit szeretne, tehát semmi sértődés, de egyedül nem mennék el. Én alapból nem szeretem a sok embert magam körül, a nagy bulikat, tömegrendezvényeket stb. Ha még egyedül is kéne elmennem, azt nem bírnám.
Tavaly volt a férjem húgának az esküvője augusztusban, és őszintén szólva alig vártam hogy lelépjünk. A szertartás cuki meg nagyon romantikus és szép volt , de utána az a sok ember, meg órákig nem történt semmi, dögunalom volt. Többször beültem a wcre könyvet olvasni egy fél-fél órát amig a párom beszélt pár emberrel, mert sok lett nagyon a tömeg.
Esküvőre partnerrel hívunk vendéget. Nem is értem ezt hogy gondolták, pláne úgy, hogy másnak ott lesz a párja, pont a tied nem.
Nem ismerik. És? Az én férjemet se ismerte pl az unokatesóm két lánya, ott találkoztak először az esküvőn. És? Akkor az unokahugik ne jöjjenek?
Ha az van, amit leírtál, hogy baráti társaság, alapvetően +1 nélkül vannak meghívva, kivéve egy-két ember, akiknek meghívták a barátját... nekem olyan esetnek tűnnik, hogy olyat nem szeretnének az esküvőjükön, akit nem ismernek, és gondolom, azzal a pár meghívott +1-gyel már találkoztak, jó kapcsolatban vannak. Én nem lennék sértődött emiatt - mondjuk én alapvetően kicsit fordítva vagyok bekötve, nem értem ezt az alapvető "tiszteletlenség pár nélkül hívni bárkit is" hozzáállást, és tartom, hogy mindenki azt hív meg, akit szeretne, akkor lenne csak fura nekem, ha tüntetőleg lenne a párom kihagyva, de a leírás nem te vagy az egyetlen ebben a társaságban, aki nem kapott.
Mindenesetre sztem, ha nagyon rágod magad rajtam, kérdezd meg. Azért egy esküvőszervezés még ha stresszes dolog is, nem akkora dolog, hogy emiatt dobnék le az ékszíjat vagy ez lendítené őket túl egy határon... ez egy elég piti kérdés, kérdezd meg nyugodtan.
Nem mennék el.
8,5 éve együtt élek a vőlegényemmel, hogyha bárki szerint "nem meghívandó" - akkor engem sem kell ott látnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!