Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kislétszámú (max 40 fő) esküvőre/lagzira dj+ceremóniamestert szeretnénk. Tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Mivel kevesen leszünk úgy gondoltuk,hogy fölösleges külön dj,ceremóniamester. Véleményeket,ajánlást szeretnék kérni azoktól a pároktól akik ilyen módon oldották meg.Köszönöm!máj. 23. 21:55
1/7 anonim válasza:
Az egyetlen az országban akivel találkoztam és jó volt ebben a kombóban, de Ő sem egyedül viszi mindkét szolgáltatási ágat, van segítsége.
2/7 anonim válasza:
Én semmiképp nem keverném a kettőt, de ez persze a ti döntésetek :) Lendvay Patrik kiváló ceremóniamester, dj-t sajnos nem ismerek.
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindkét választ! Első válaszoló: igen, mi is Rá gondoltunk, írtunk Neki, sajnos nem válaszolt. Megpróbáljuk telefonon elérni.
Második válaszolónak: köszönöm a ceremóniamester ajánlást!Először a kettőt ötvözve próbálnánk, aztán ha nem találunk külön fogunk keresni. Valóban nehéz együtt megfelelő szolgáltatást nyújtót találni.
máj. 24. 09:47
4/7 anonim válasza:
Nem hallottam még olyat, hogy a kettőt egyszerre csinálná valaki, de ha te találkoztál már ilyennel, akkor biztos van.
DJ-t tudok ajánlani:
Sok boldogságot kívánok!
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönjük, utolsó válaszoló!Igen, van ilyen szolgáltatás. Bár a háttérben van segítség, egyszemélyben megoldják ezt a kettő szolgáltatást.
máj. 24. 10:50
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,közben elértük egymást! A többi ajánlást is köszönöm!!
máj. 25. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!