Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gólyatábor kislétszámú szak...

Gólyatábor kislétszámú szak esetében?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy most rengeteg ilyen kérdés van, bocsi.

Kb 40en leszünk azon a szakon ahová felvettek, és kb 10 emberről tudom, hogy megy a gólyatáborba, a többiekről nem tudok.

Nekem viszont őszintén semmi kedvem. De félek, hogy így ők már ismerni fogják egymást én meg senkit. Sőt lehet, hogy olyan szobatársaim lesznek akik voltak a gt-n, én meg nem fogok tudni bondingolni velük.

Szóval szerintetek számítani fog, hogy ki volt ott, ki nem? Vagy mivel ilyen kevesen leszünk amúgy is könnyeb barátkozni?

2023. aug. 6. 17:22
 1/1 anonim ***** válasza:
30%
Igen ez úgy működik hogy aki részt vesz azon az 1 napos gólyatáboron azok életük végéig örök, elszakíthatatlan barátságban maradnak és mindenki mást kiközösítenek. Hiába fogsz hozzájuk szólni az egyetemen vagy a szobádban egyszerűen levegőnek fognak nézni, tudomást sem fognak venni rólad.
2023. aug. 6. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!