BME-ről tudtok mesélni? (Építész szak)
Jövőre fogok érettségizni, most a BME-t nézem, nem tudom mennyi esélyem lenne. Esetleg tudna valaki mesélni róla? Hogy vannak az órák? Milyen a kollégium? Minden nap be kell járni? Stb.
Előre is köszönöm:)
Maga az egyetem 24000 diákot tagsál, ebből 16e pasi kb.
A NEPTUN itt is működik, így annak alapján dől el, mikor van órád.
Vannak projektfeladatok, amik a szakdolit megelőzik, számomra mindenképp szimpatikus ez.
Az egyetem egy terebélyes helyen fekszik, de két részre oszlik. A "D" és "K" épület elsősorban a hagyományos mérnöki szakoké, így itt szinte 90% a srácok aránya. Az E épület afféle vegyes helyszín...
A gazdasági rész jellemzően a Q épületben van, ez így elég feminin. Az I épület annyira kiesik a pixisből, hogy talán nem is releváns, s itt is 90+% a pasik aránya.
Az órák 1,5 órásak, közöttük 30p a szünet, hisz át is kell érni a másik órára. Van saját börze, ahol a mérnöki rész erősebb. (K ép.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!