Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közeli családtag esküvőjére mennyire bunkó dolog nem elmenni?1
Menjetek el, de csak a szertartásra. Amúgy meg gondolom tudják, hogy ti is nehéz helyzetben vagytok. Elég pofátlanság erre alapozni, hogy majd jön be pénz. Sok esetben egy lagzi mínuszos a pár részéről. Meg egy dolog, ha a vendéglátás ki is jön, de a többi dolog, fotós, vőfély/CM, ruhák, virágok... Stb. Főleg úgy, hogy gondolom a násznép többi része se tehetős. Ruhát kérsz kölcsön valakitől, elmentek a szertartásra, a bulira nem maradtok, így nagyon pénzt se kell adni, vagy csak nagyon jelképes összeget. Édesanyádat se értem, inkább adósodjatok el? A saját unokái elől venné el a falatot, csak hogy a másiknak jó legyen?
Mi is pénzt kértünk, de ha nem kaptunk volna semmit se lett volna gond, mivel azért hívtuk meg, akit meghívtunk, hogy együtt ünnepeljünk, nem azért, hogy nyerészkedjünk rajtuk. Az ilyen rokon/barát ennyit is ér....
Nem mennék el - meg sem fontolnám az ellenkezőjét, és nem magyarázkodnék.
Ha nincsen rá pénzem, nincs, és nem nélkülözök, csak mert ők nyerészkedésre mennek.
Ezt ugye nem mondod, hogy adtok 80 ezret nászajándékba, amikor messze nem tehetitek meg és előírt ruha van a kislánynak, hogy milyenben menjen...? Hogy te ne menj pezsgőszínben, azt mondjuk maxi megértem, de tényleg nincs más színű elegáns ruhád...? Barátnőd se, akitől kölcsönbe...?
Jó, hogy van ez a vérplazma, így nem kell a veséteket eladni a férjeddel, hogy megfeleljetek édesanyád és a komplett rokonság elvárásainak.
Mar el sem hiszem a kerdezot.
Furcsa dolgokat irogat.
Sajnos nincs semmilyen más elegáns ruhám. Ezt is sok éve vettem akciósan, amikor nyertünk egy karácsonyi fotózást. Azon kívül van egy piros blúzom, amit mimden létező alkalomra felveszek ( ovis ünnepség, karácsony, szülinapok, nagy ritkán színház) és egy fekete temetésekre. De nyilván ez a két szín sem jó esküvőre.
Barátnőtől nem tudok kérni. Nem nagyon maradtak barátnőim, amióta a gyerekek megvannak. Aki van, az meg nagyon más alkat mint én.
Egyébként ez a 80 nagyon az átlag. Akárkitől kérdeztem, jóval többet mondott. Nagymamám például egymaga ad 100 ezer körül. Anyu is minimum annyit.
Egyébként ha a vesémet el lehetne adni, már ettől függetlenül is régen eladtam volna. Számtalanszor fekszem le úgy, hogy ha nem kelnék fel, legalább a biztosító fizetne a családnak, amivel egy kicsit könnyebben lennének. Úgyhogy ez a vérplazma jókor jött. Nem is vészes és jövő hét elején mehetek újra.
Attól még, hogy nálad jobb helyzetbne lévők többet adnak, neked nem kell ugyanannyit adni.
Őszintén, kisajtoljátok magatokból a sz*rt is, hogy el tudjatok menni és... megéri? Esztek egy jót, mulattok gy jót, oké, de... igazából egyáltalán nem kötelező adni bármit is.
Mások véleménye miatt meggebedni... ez szomorú:S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!