Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közeli családtag esküvőjére mennyire bunkó dolog nem elmenni?1
"Egyszerűen elegem van már, hogy a szánkból kell kivenni a falatot, hogy mindenkinek ingyenpénzt osztogassak."
Ne osztogass.
Nem akarok. De ezek szerint máshogy tanultuk az illemet. Én úgy tanultam, hogy mind esküvőn, mind ballagáson illik pénzt adni. Egyébként a legtöbb diák azt is várja el, elsősorban nem a csokrot. Az egyik, aki meghívott, jelezte is, hogy laptopra gyűjt. 10 ezer Ft ma meg már annyira nem pénz, hogy azalatt konkrétan megalázó adni.
Ez nem trollkodás, engem úgy neveltek, hogy üres kézzel nem állítunk be sehová. Főleg, ha eszem-iszom is van. Mondjuk az egyik ballagáson nem lesz, de akkor is.
Egyébiránt vajon miért hív meg olyan, akivel semmi kapcsolatot nem tartunk?
"illik pénzt adni"
Adjon, aki tud.
"vajon miért hív meg olyan, akivel semmi kapcsolatot nem tartunk?" - Azért, mert tudja vagy reméli, hogy te adsz az ilyesfajta illemre, és kaphat tőled pénzt.
"Amúgy egy vacsora átlagosan 25.000 ha csak nem valami nagyon flancos helyen tartják az esküvőt.
Szóval legyen kB 35/40.000/fő annak elégnek kellene lennie."
Vagyis 140-160 ezer forint. Most összetörtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!