Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Közeli családtag esküvőjére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közeli családtag esküvőjére mennyire bunkó dolog nem elmenni?1

Figyelt kérdés
2023. ápr. 3. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
88%
Egyáltalán nem bunkóság szabad ember vagy szabad döntési joggal ha nem akarsz ne menj el senkinek nem tartozol beszámolóval
2023. ápr. 7. 15:13
 22/74 A kérdező kommentje:

Édesanyámnak említettem, hogy nem mennénk. Nagyon megharagudott. Szerinte rettenetes sértés lenne és valahogy ki kellene ezt gazdálkodnunk. Ha már ő is haragszik, mit várhatnánk a család többi tagjától?

Azt hiszem marad férjem felvetése és megpróbálunk valahonnan hitelt felvenni. Aztán valahogy majdcsak lesz :(

2023. ápr. 8. 02:29
 23/74 anonim ***** válasza:
86%

Anyukádnak mondd, hogy akkor fizesse ő a ti részeteket. Egyébként a szertartásra elmehettek (egy blúza meg inge csak van mindkettőtöknek, nem kell teljesen kirittyenteni magatokat), a bulit meg kihagyjátok, és akkor nincs sértődés. Ha van, az meg az ő egyéni szocproblémájuk, az esküvőn ott voltatok.

Amúgy a mi esküvőnkre is pénzt kértünk ajándékba (mondjuk mi nem azért, mert be akartuk hozni az esküvő árát, hanem mert a fenének se hiányzott egy huszadik teáskészlet), de meg nem mondom, hogy ki mennyit adott, vagy adott-e bármennyit. Névtelen borítékokban adták, nem számoltuk, hogy hány darabot dobtak a dobozba, szóval simán lehet, hogy voltak, akik nem adtak semennyit sem (pl anyukámból simán kinézem, hogy nem adott, de nem tudhatom). A menyasszonytáncban meg nem kötelező részt venni, vagy hamarabb haza lehet menni, ha mégis elmennétek a lagzira. Senki sem nézi, vagy ha mégis, hát pukkadjanak meg, semmi közük hozzá.

2023. ápr. 8. 06:50
 24/74 anonim ***** válasza:
90%

Az mar annyira lejart, hogy mit mond majd a szomszed Mari neni.

A szomszed meg a csalad nem etet titeket, gondolom edesanyad sem.

De ha valaki kepes kolcsonbol elmenni lagzira, am legyen, aztan viselje a kovetkezmenyeket is.

2023. ápr. 8. 07:11
 25/74 anonim ***** válasza:
91%

Hitelt... mindenképp

Eszednél vagy?

Anyuka is haragszik? Rokonok is mit fognak gondolni? Huha A végén még a sarokba állítanak, rosszkislány vagy

Nőj fel

2023. ápr. 8. 14:29
 26/74 anonim ***** válasza:
91%
Hülyék vagytok akkor. Nekem nagyobb sértés hogy egy esküvőn magamnak kell fizetni a kaját. Akkor az nem vendégség.
2023. ápr. 8. 14:47
 27/74 A kérdező kommentje:
Minden esküvőn magadnak kell. Legalábbis mindenhol azt olvasom, hogy minimum annyit kell adni, amennyi a kaját fedezi.
2023. ápr. 9. 03:41
 28/74 anonim ***** válasza:
100%

Oké, menjetek kölcsönbôl, ennyi.

Nem is tudom miért kérdeztél itt, ha már eldöntötted, akárhogy is, de mentek.

2023. ápr. 9. 04:01
 29/74 anonim ***** válasza:
88%
Mit is szólna a falu meg anyuka....
2023. ápr. 9. 07:20
 30/74 anonim ***** válasza:
88%
De te azt írtad hogy kell ajándék is meg pénz... Aut a pénzt amit adsz azt igen, eleszitek ott, de ha még a kaját os neked kell fizetni az krvagaz. Én olyan esküvőn még nem voltam.
2023. ápr. 9. 12:59
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!