Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közeli családtag esküvőjére mennyire bunkó dolog nem
elmenni?1
Kérdező, ne cisnáld már ezt....
2023. máj. 8. 11:39
#61,
Csak trollkodik a drága. 😂
2023. máj. 8. 12:02
63/74 A kérdező kommentje:
Miért trollkodnék? Esetleg megadjam a felvásárló elérhetőségét, hogy megkérdezd? Vagy megadjam hová járunk plazmát adni? Lehet a te világodból nézve annyira hihetetlen dolgok ezek, hogy aki napról napra él és minden lehetséges módon próbál pénzt szerezni, az csak troll lehet. De vannak, akiknek sajnos ez a valóság.
Nem azzal van a baj, hogy valaki napról napra él és megpróbál pénzhez jutni (mármint van vele baj, úgy általában, de nem emiatt gondolom én is trollnak az egészet), hanem hogy ennyi küzdelem árán is inkább a nyíltan pénzt kuncsorgó rokonoknak adnád a pénzed. Ne tartsanak nagy esküvőt, ha nem telik rá, ez az ő döntésük volt. Ők is ugyanúgy adhatnak el hajat, plazmát, vért, vesét, bármit, ha rászorulnak, nem neked kell őket támogatni. De ha ennyire sötét valaki, akkor meg is érdemli, hogy lehúzzák minden létező módon.
2023. máj. 9. 08:15
Yep, nem az a troll - vagy végletekig szomorúan ostobaság - hogy szegények vagytok, hanem az, hogy képes vagy tönkretenni magadat és mindent pénzzé tenni csak azért, hogy megfelelj valami követelőző gyökérnek.... Miközben azt a pénzt akár magatokra is fordíthatnátok...
2023. máj. 9. 10:45
Semmi más csak trollkodás. Kérdezô majd mindjárt beköpi, hogy a lábkörmét adta el most éppen. 😂😂
2023. máj. 9. 13:25
67/74 A kérdező kommentje:
Igen? Van ahol megveszik a lábkörmöt? Mert hajat és vért bárhol ellenőrizheted, hogy hol vesznek. De ha bármi mást el lehet adni legálisan, egészségkárosodás nélkül, akkor várok ötleteket.
Mert szerinted a rendszeres plazmaadás olyan baromi egészséges?:D
Minek segítsünk neked, ha te úgysem akarsz segíteni magadon? Mármint... érted, mondunk egy tuti tippet honnan tudsz pénzt szerezni, de te az egészet úgyis átlapátolod a pénzéhes rokonságnak és annyi. Te csóró maradtál, a rokonod meg a te pénzedből megy Ibizára nászútra.
Majd hogyha arról lenne szó, hogy jobb életet szeretnél biztosítani magadnak és a gyerekeidnek, akkor majd lehet szó segítségről.
2023. máj. 10. 09:58
69/74 A kérdező kommentje:
Megoldottam ezt is.
Őszintén odaálltam a menyasszony elé és megmondtam, hogy nincs. 50-et tudok adni az esküvőn, ha a fejem tetejére állok is, és adok 30-at még az utána lévő 3 hónapban. Azt mondta, ne idegeskedjek emiatt, így jobb is, mert nem költik el hülyeségre.
És még 30at a kövi 3 hónapbanXD
De egy rabszolgát csinálsz magadból bmeg...
2023. máj. 14. 20:49
További kérdések: