Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közeli családtag esküvőjére mennyire bunkó dolog nem elmenni?1
Ezt a vérplazmaadós pénzt a helyetekben félretenném és olyasmire költeném, amire tényleg kell. Az esküvőre meg menj el a szertartásra, pezsgőszínű ruhában, ha az van, aztán menj haza és xard le mit mondanak a többiek. Majd ha éheznek a gyerekeitek, akkor mit fognak szólni, hogy de bezzeg a Mariskáék esküvőjére futotta.
De amúgy nekem ez már kezd gyanús lenni, hogy kamu, ennyire ostoba ember a világon nincs, aki inkább a veséjét eladná, csak nehogy ferde szemmel nézzen rá a mama. Ha nincs, akkor nincs, fizesse ő, ha ennyire fontos neki a jelenlétetek.
Azt írod, hogy csak ők vannak neked. De igazából nincsenek!
A távolság miatt soha nem számíthatsz majd rájuk. És anyagilag sem, ahogy kivettem.
Az egészséged fontosabb, a gyerekeidnek szükségük van rád!
Anyukád majd megbékél.
Na, mindennek a tetejében bejött két ballagás is, amire nem számítottam, mert azt sem.tudtam hanyadikosok a gyerekek. Ez újabb kb 20-20 ezer forint. Ennyit még vért sem adhatunk.
Egyszerűen elegem van már, hogy a szánkból kell kivenni a falatot, hogy mindenkinek ingyenpénzt osztogassak.
De nem kell!!!
Egyszerűen megköszönitek a meghívást, és elmagyarázzátok, hogy az anyagi helyzetetek nem teszi lehetővé a részvételt, nem tudtok menni.
De mi ez a ballagásra 20-20 ezer? Könyörgöm, kit érdekel, mindenki elballag, ez nem olyan dolog, amiért pénzt kéne adni. Elmentek, gratuláltok, adtok egy csokor virágot vagy valami és kész, le van tudva. Mégis miért kéne adni pénzt egy ballagásra? Az esküvőre meg vegyetek kaparós sorsjegyet, 300-500 forintból megvan, és potenciálisan jól járnak vele. Még hogy vért adni ezért.
Ti teszitek ezt magatokkal, hogy a "szátokból veszitek ki a falatot", normális ember ilyet nem tenne, mert a saját gyerekei étkeztetése és jólléte pl jobban érdekelné, mint egy ferde sandítás a szomszédság és a mama részéről. Nem KELL senkinek sem ingyenpénzt osztogatnotok, teljesen önként csináljátok ezt.
Amúgy voltam úgy ballagáson. Pl a sajátomon is, senkitől sem kaptam pénzt :D Jöttek hozzánk, sütiztünk és örültünk. Egyik nagymamámtól kaptam szép fülbevalót, de mástól semmit gratulációkon és virágon kívül. Nem hiányzott.
De nekem is gyanús, hogy trollkodik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!