Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közeli családtag esküvőjére mennyire bunkó dolog nem
elmenni?1
Szerintem akkor ebben az esetben nem gáz. Ha lagzit tartunk, akkor minimum, hogy álljuk a vendégek fogyasztását. Szerintem ez nagyon gáz a pár részéről.
2023. ápr. 3. 19:36
Én ebben az esetben szólnék a párnak, és tök őszintén megmondanám, hogy ne haragudjatok, anyagi okok miatt nem tudunk elmenni az esküvőre, mert nagyon rossz helyzetben vagyunk, nem tudjuk sem az utazást, sem a ruhát kifizetni, ajándékot sem adni. Ha értelmesek meg ismernek titeket, akkor vagy elfogadják, vagy még ők fognak segítséget felajánlani. Ha meg nem, akkor... nekem a vérség nem olyan fontos, ha ennyire érzéketlen vki, akkor nem feltétlen kell vele tartani a kapcsolatot.
2023. ápr. 4. 19:36
Nem.
Megkoszonod szepen a meghivast, megnondid, hogy nem tudsz elmenni, indokot nem kell adni.
Csak roviden, udvariasan visszautasitod. Ennyi.
2023. ápr. 5. 04:24
“Nagyon kell nekik a penz “
Akkor minek rendeznek lagzit?
“Vendegek “ fizessek a kajajukat, ahandekot ?
Ezek nem normalisak, es parasztok is.
Mint elobb irtam, visszautasitod, nem kell sajnalkozva eloadni barmilyen okot. Nem mentek rs kesz.
2023. ápr. 5. 04:29
Nekem a saját eljegyzésemre, és az esküvőmre apám nem vette a fáradtságot, hogy eljöjjön. Fontosabb volt neki a cimborákkal elmenni vadászni, mint a kölke eljegyzése, és később az esküvője. Szó se róla, az eljegyzés után elküldtem a pi#&ba, és közöltem vele, hogy többet nem is kell beszélnünk egymással. Haláláig nem is voltam hajlandó tudomásul venni a létezését se, és az érzéseim máig se változtak, legszívesebben köpnék egy nagyot, ha rá gondolok.
Ilyen reakció is előfordulhat, mint az enyém. Mérlegeld, hogy mennyire vagy közelében a rokonodnak, sértésként éli meg, vagy tudomásul veszi a dolgot. Én mint írtam vérig hatoló sértésnek vettem, és több mint 20 éve bennem van ez a dolog..
2023. ápr. 5. 07:58
16/74 denibá válasza:
Ha közeli családtagról van szó, akkor fogadd meg #12 tanácsát. Nekünk annak idején nem tellett lagzira, csak egy kis szűk körű esküvőre és egy szerény vacsorára, mert arra volt pénzünk. De eszünkbe sem jutott, hogy a vendégekkel fizettessük ki a költségeket. Jövő hónapban leszünk 54 éves házasok és nagyon jól megvagyunk. Sajnos olyan világban élünk, hogy az emberek egymást hajszolják bele a problémákba. Ezt nevezik cifra nyomorúságnak ...
2023. ápr. 5. 11:31
Egyébként meg ha nagyon akarnék akkor máshogy is meg lehetne oldani. Tudom hogy ma már nem menő a sátras lagzi De ez így sokkal gázabb hogy fizettetik a vendégekkel a kaját, nekem a bőr égne a kepemrol. Anno anyáéknak se volt pénze aztán megcsinálták otthon az esküvőd mamá még főzték a húslevest meg a töltött káposztát a kondérban azt kész.. ha meg még arra sincs pénz akkor nem tartok esküvőt egyértelmű...
2023. ápr. 5. 12:17
"Nagyon kell nekik a pénz, szóltak is hogy nászajándékba csak pénzt, mert nekik sincs sok."
HA ezt mondták nyugodt szívvel nem mennék el. Pofátlanok nagyon. Nincs pénzük, ne tartsanak lagzit.
2023. ápr. 5. 12:59
Kölcsön kérnék alkalmi ruhákat, fejenként 5 ezret adnék és vennék a lengyelpiacon, vagy a vaterán, vagy másik webes helyen valami olcsó teás készletet ajándékba. Azt véletlenül elfelejteném, hogy kizárólag pénzt kértek.
2023. ápr. 6. 13:07
Ha ők is hónapról hónapra élnek, akkor nyugodtan lemondhatod azzal az indokkal, hogy nincs rá pénzetek.
2023. ápr. 7. 10:38
További kérdések: