Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szertartásvezetővel esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szertartásvezetővel esküvő?

Figyelt kérdés
Hogyha mostanában volt szertartásvezetővel esküvőd, akkor kérlek mesélj pár dolgot, pl: mennyibe került, mi milyen költséggel járt, hányszor találkoztatok az esküvő előtt a szertartásvezetővel, van e esetleg várólista.
jan. 3. 08:24
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nem szertartásvezetővel volt, de pont emiatt lesz releváns a válaszom: a mi szertartásunk szar volt. :D Nekünk hivatalból kirendelt, amúgy tök kedves néni vezette, de 10 percen belül lezavarta, és MINDKETTŐNK nevét elrontotta, mikor felolvasta. Szóval melegem ajánlom, hogy folyamodjatok szertartásvezetőhöz, megérheti az árát! :)
jan. 8. 01:54
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Uhh hogy rontotta el? :D Nekünk is hivatalos néni lesz és most megijedtem :D
jan. 8. 14:32
 3/7 anonim ***** válasza:
49%

Úgy rontotta el, hogy nekem Kincső a keresztnevem, és "Kindő", vagy valami hasonlót olvasott fel helyette...

A férjemét meg úgy rontotta el, hogy mi mindketten megváltoztattuk a vezetéknevünket kötőjelesre, de csak hozzám olvasta fel az új kötőjeles házassági nevet, a férjemnek a régi vezetéknevét olvasta fel, mintha nem változtatott volna. Pedig ez lett volna az ideális pillanat, mikor minden vendég tudomást szerez új vezetéknevünkről, hogy mindkettőnknek megváltozik kötőjelesre...

De a neveken túl, maga a szertartás 10 perces gyorsvonat volt... Nem éreztem jól magam. :D Csak annak örülök, egybekeltünk, túl vagyunk rajta. :D Azóta már megvolt az 1. házassági évfordulónk, hát azt sokkal jobban élveztük, mint magát az esküvőt, hiába kisebb felhajtás. :)

jan. 8. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

100x inkább a "hivatalos néni", mint egy szertartásvezető, tisztelet a kivételnek.

Vendégként írom: a szertartásvezetős esküvők legtöbbje elég semmitmondó, szétfolyik és borzasztó talmi. Még egy vers, még egy fogadalom, még egy "szertartás" (aminek igazából alig van valódi tartalma). Akkor már inkább a "hivatalos néni", mert ott - polgárjogi értelemben - legalább valóban házasságkötés történik, egy hivatalos szövegben.

jan. 9. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
A polgári esküvő az max 10 perc is anyakönyvvezetővel, persze el lehet húzni verssel, énekkel stb., de egy szerződés aláírásból nem lehet többet kihozni. A szertartásvezető, az nyilván egy álesküvő, egy színjáték, ott sok minden lehet.
jan. 10. 08:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedvenc cikkem a témában:

[link]

jan. 13. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:

3. Kindő, jól van, jó hogy nem már kendő :D

Én is amúgy az egyszerűség miatt szeretnék hivatalos szertartást, hogy ne kelljen két tanúval bemenni előtte.

jan. 13. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!