Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnád-e, ezen dolgokat? Miért igen/nem?
Előre köszi az emberhez méltó kommenteket!
- Ne lehessen 16. életévtől házasodni.
- Esküvő előtt legyen kötelező vagyonjogi szerződés/házassági szerződés.
- Esküvő előtt legyen kötelező fizikai ÉS mentális orvosi szűrés. Laborral!
- Esküvő előtt legyen kikérhető a leendő házastárs BIZONYOS egészségügyi előélete. Pl.: függőségek, abortuszok, nemi bajok, mentális betegség, örökletes bajok,...
- Esküvő előtt legyen kötelező minimum 6 hónap együtt élés.
- Esküvő előtt legyen kikérhető a leendő házastárs bűnügyi előélete.
- Maximum 3X lehessen válni és házasodni is.
- 25 éves kor alatt ne lehessen házasodni. (Itt, a Gyakorin olvastam, hogy még a 22 éves lány is befolyásolható és buta hozzá.)
Egy dolgot szívesen megváltoztatnék a házassággal kapcsolatban. Minden más szerződést felolvasnak, aláíratnak értelmeztetnek veled.
Az emberek 50-70%-ban meg az sem tudatosul, hogy mire szerződik a házassággal. Én felolvastatnám, ha nem is az esküvőn, akkor előtte az anyakönyvvezetői megbeszélésen, hogy tudják mit írnak alá, és rákérdeznék, hogy kívánnak-e ettől eltérni.
Köszönöm a válaszokat!
Tehát a legjobb, ha hazudunk és titkolózunk a másik előtt, másképp egyedül maradunk.
Ugye?
És arra nem gondolsz, hogy másokat nem kell "fenyegetni", elmondják maguktól a gázos ügyeiket?
Az, hogy kiderül rólad egy adathalmaz, az azoknak nagyon hasznos, akik el akarnak adni neked valamit, de azoknak nem, akik meg akarnának ismerni.
"46/46 anonim ***** válasza:
És arra nem gondolsz, hogy másokat nem kell "fenyegetni", elmondják maguktól a gázos ügyeiket?"
Nem gondolok, mert senkiben nem bízok. Ráadásul itt, a Gyakorin olvastam, hogy a férfinek sok nő szerint semmi köze a saját párja abortuszaihoz, vagy exeihez, pedig pl. SOK férfinak nem kéne olyan nő, akinek volt színes pasija.
"SOK férfinak nem kéne olyan nő, akinek volt színes pasija."
Itt EGY ilyen elmebeteg van, aki rendre kiír egy ilyentartalmú kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!