Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnád-e, ezen dolgokat? Miért igen/nem?
Előre köszi az emberhez méltó kommenteket!
- Ne lehessen 16. életévtől házasodni.
- Esküvő előtt legyen kötelező vagyonjogi szerződés/házassági szerződés.
- Esküvő előtt legyen kötelező fizikai ÉS mentális orvosi szűrés. Laborral!
- Esküvő előtt legyen kikérhető a leendő házastárs BIZONYOS egészségügyi előélete. Pl.: függőségek, abortuszok, nemi bajok, mentális betegség, örökletes bajok,...
- Esküvő előtt legyen kötelező minimum 6 hónap együtt élés.
- Esküvő előtt legyen kikérhető a leendő házastárs bűnügyi előélete.
- Maximum 3X lehessen válni és házasodni is.
- 25 éves kor alatt ne lehessen házasodni. (Itt, a Gyakorin olvastam, hogy még a 22 éves lány is befolyásolható és buta hozzá.)
#79! Igen, titkolja, mert szerinted a homlokára kéne tetováltatni, hogy hány abortusza volt, meg milyen színű pasikkal volt. A farok méretüket ne írja mellé?😂 Az nem titkolás, hogy nem ad tételes listát az első randin a randipartnere kezébe. Ha te elszámoltatással kezded az 1.randit, akkor nem azért nincs csajod, mert "titkolták", hanem mert 5 perc alatt kiderült számukra, hogy elmebeteg vagy.
#84:
Kifejthetem én is. Mondjuk már írtam is. Az a gond, hogy minden elmebeteg azt hiszi magáról, hogy ő az átlag, és a világot akarja megfeleltetni az elvárásainak, ahelyett, hogy saját magát fejlesztené.
Erre vagy példa te is, meg a többi incel is, aki egyszerűen nem érti, hogy miért nem forog a Föld körülötte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!