Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnád-e, ezen dolgokat? Miért igen/nem?
Előre köszi az emberhez méltó kommenteket!
- Ne lehessen 16. életévtől házasodni.
- Esküvő előtt legyen kötelező vagyonjogi szerződés/házassági szerződés.
- Esküvő előtt legyen kötelező fizikai ÉS mentális orvosi szűrés. Laborral!
- Esküvő előtt legyen kikérhető a leendő házastárs BIZONYOS egészségügyi előélete. Pl.: függőségek, abortuszok, nemi bajok, mentális betegség, örökletes bajok,...
- Esküvő előtt legyen kötelező minimum 6 hónap együtt élés.
- Esküvő előtt legyen kikérhető a leendő házastárs bűnügyi előélete.
- Maximum 3X lehessen válni és házasodni is.
- 25 éves kor alatt ne lehessen házasodni. (Itt, a Gyakorin olvastam, hogy még a 22 éves lány is befolyásolható és buta hozzá.)
#9:
Nem lennének házasok, csak együtt élnek. De ettől még ugyanúgy lehetne egy focicsapatra való gyerekük, kínozhatják egymást, anyagi függőségbe kerülnek, kihasználják egymást, stb. Az mennyivel jobb?
A mentális szűrést támogatom. :) Talán ha egy kívülálló szakember szól, hogy a párod egy nárcisztikus fasz, akkor kevesebb az esélye hogy hozzámész. De kitudja.
A sok válást nem úgy kell megelőzni (ha egyáltalán meg kell), hogy nem engedünk embereket házasodni. :)
#11:
Mert ha megkapnád az eredményt, hogy nem komplett te összeállnál vele élni papír nélkül? Én biztos, hogy nem.
Akkor kicsit rávilágítva:
- A házassági szerződés SOK esetben megkönnyítené a válási matekot.
- Egészségügyi szűrések/ egészségügyi előélet ismerete.: NEKEM, nem lenne mindegy, hogy a párom egyáltalán termékeny-e, vagy volt-e drog/pia elvonón, vagy öngyilkosságra hajlamos-e, és a vágás a csuklóján nem autóbalesetből ered, hanem... És a babavállalás miatt is fontos, hogy van-e genetikai, örökletes bajunk.
- Sittes múlt.: Ciki, mikor nem mehetünk az USA-ba, vagy Ausztráliába, vagy már a 6. helyen nem kap melót, vagy elutasítják a hitelt. Meg téged nőként/nő apjaként, nem zavarna, hogy a pasid/lányod pasija visszaeső nőverő, erőszakoló?
- 25+.: ITT!!! A Gyakorin írják, hogy a 22-23 éves buta kislány, és PEDOFILOK!!! befolyásolhatják. Akkor?
#16! Mi akadályoz meg jelenleg abban, hogy házassági szerződést köss, ha meg akarod könnyíteni válásnál a matekot?
A többit általában úgy szokták megoldani, hogy mielőtt összeházasodnak, megismerik egymást. Durva, mi?
17. Mi a "pedo" és a "gyerek" meg a "fétis"?
Mert itt tudtam meg!
- A fülbe puszi undorító, beteg fétis.
- 14.+ felett is pedo, 22 ig. Legalábbis eddig ez volt a max.
- Gyerek...ja, a 22 éves "kislány". Meg amikor olvasom, hogy a "fiú" 37éves, meg a "srác" 43"...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!