Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt rossz az esküvődön? Mi romlott el? Vendégek közül volt, aki balhézott?
A sógornőm berugott, mindenkire akaszkodott🤦♀️, a férfiak ölébe ült, a vén f@szok meg is fogdosták. A férje -ő a férjem testvére- eleinte hagyta de aztán elvitte.
Meg volt egy asztal, amelyikről mindig minden kaja elfogyott 🤣, vagy annyit ettek azok a vendégek, vagy eltették másnapra
Kéttenús esküvőnk volt - okkal.
De unokanővérem esküvőjént a bátyja leitta magát - TUDTA, hogy alkoholista, mégis meghívta a hülyéje, mert "hitte," hogy "viselkedni fog" -, agresszívre persze, és végül rendőröket kellett hívni. Remek lagzi volt... 🙄
Nekem még nem volt esküvőm. Eddig az alábbiak romlottak el azokon az esküvőkön, amiken voltam:
- nekem a top: menyasszony apja református lelkész, a legtöbb nőt megpróbálta letaperolni tánc közben :D
- szinte minden esküvőn van 1-2 40+-os nagyon kanos picit beivott fazon, aki mindenkire ráakaszkodna, aki viszonylag feszes és nőnemű, nagyon kínos módon
- idősebb, betütükélt hölgyvendég megpróbálta ellopni a virágdíszt az asztalról, elkezdett vele rohanni az étterem kertje felé, nekiszaladt egy bokornak, és a bokorból kellett kirángatni, úgy, hogy a bokorból kilógott a bugyis segge a felgyűrődött szoknya alól
- beivott öcsike kárál hazugságokat a nővére párjáról (akik ismerték őket, tudták, hogy az illető férfi nem munkanélküli, de öcsike váltig állította)... ugyanez az öcsike öltözött fel egy szál teniszpóló és farmerbermuda szerelésbe egy elegáns esküvőre
- házikosztos lagzin a beígérthez képest 6 óráig nem jön az étel, utána meg ehetetlenné sütött, kemény, vékony, száraz, elvághatatlan húsokat szolgáltak fel
ill. régi sztori anyukám esküvőjéről: apai nagyanyám odament egy üdvözlőlap, tábla csoki stb. nélkül, aztán még dirigált, hogy miből csomagoljanak neki lagzi után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!