Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Rossz előjel lehet egy házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz előjel lehet egy házasságra nézve, ha történnek ilyen apróbb balesetek az esküvőkön?

Figyelt kérdés

A neten sok videó kering ilyenekről https://www.youtube.com/watch?v=trgX6B7DvL4 Vízbeesés, a gyűrű esik bele a vízbe, elvágódás stb.

Valakinek az esküvőjén történtek ehhez hasonlók?

okt. 31. 15:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőmet egy tálca pezsgővel öntötték le. Nem lett semmi belőle, most boldog anyuka.
okt. 31. 15:06
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
Következménye csak annak van ha a menyasszony beleesik széthúzott pin@val egy faxba, és az nem a férj tulajdona🙈
okt. 31. 15:52
 3/15 A kérdező kommentje:
Na hát ez pont nem esküvőkön történik, vagy ha igen, akkor is a nászéjszakán és vélhetően erősen alkoholos állapotban.
okt. 31. 16:04
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

Van az a rész, amikor a menyasszony és a vőlegény hosszú égő gyertyát tart a kezében és azzal meggyújtja az anyakönyvvezető asztalán álló közös gyertyát. Miután meggyújtottuk, a férjem gyertyája kibillent a tartóból és nekidőlt az asztalon álló közös gyertyának és azzal a lendülettel kioltotta a közös gyertyánkat.

Hát...nem vagyok babonás, de akkor megfagyott bennem a levegő és a násznép is felszisszent.

Nagyjából ez le is játszódott később, a férjem szépen kioltotta a közös gyertyát. Élünk együtt kialudt lánggal érdekből.

okt. 31. 18:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyámék otthon felejtették a gyűrűiket. Ez annak számít? Előtte és azóta is boldogan élnek együtt immáron összesen 30+ éve. Szóval nem gondolom, hogy 100%-os bizonyossággal elő tudnák ezek jelezni a későbbi bajokat.
okt. 31. 22:51
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi jelentősége nincs ezeknek a jövő szempontjából. Miért is lenne?
nov. 1. 06:47
 7/15 anonim ***** válasza:
83%

"Nagyjából ez le is játszódott később, a férjem szépen kioltotta a közös gyertyát. Élünk együtt kialudt lánggal érdekből."

Ne haragudj, sajnálom, hogy nem jól alakult a házasságod, de baromságokat nem kellene vizionálni. Semmi köze az egésznek a gyertyás sztorihoz. Sőt, lehet, hogy amiatt, ahogy te kezelted, önbeteljesítő jóslat lett: meg sem próbáltad megoldani a problémákat, hiszen úgyis meg volt írva a gyertyákkal...

nov. 1. 15:26
 8/15 anonim ***** válasza:
65%
Fasság
nov. 1. 15:42
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
7-es, nagyon tévedsz. Rengeteg dolgon túllendültem, elfogadtam már a házasságkötés előtt is. Arra nem voltam felkészülve, hogy az anyjáék mellé áll, amikor a súlyos beteg kutyájukhoz nem hívtak állatorvost, mert pár éve vezették be a kötelező chipezést, de ők sose akartak állatra költeni. Amikor beteg lett, eldöntötték, nem kell annak állatorvos, mert még a végén rákérdez, miért nincs benne chip és miért van 6 éve láncon és miért nem volt soha oltva veszettség ellen? És amikor a kutyára betegen találtam a házában a lánc és az udvar végén és a szemét nem tudom mióta nem tudta kinyitni a rászáradt csipától, mert vidéken jóvanazúgy, akkor ezt szóvá mertem tenni és elvitettem azt a nyomorultat állatorvoshoz és a férjemtől azt kaptam, hogy még a végén miattam össze kell vesznie az anyjáékkal, akkor az én házasságom véget ért. Valóban semmi köze a kialudt gyertyához.
nov. 3. 12:17
 10/15 anonim ***** válasza:
83%

Az nem kialudt gyertya.

Proli családba kerültél.

Ha ilyesmiért kihűlt a szerelmed iránta, az több tényezős volt.

nov. 4. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!