Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz előjel lehet egy házasságra nézve, ha történnek ilyen apróbb balesetek az esküvőkön?
Figyelt kérdés
A neten sok videó kering ilyenekről https://www.youtube.com/watch?v=trgX6B7DvL4 Vízbeesés, a gyűrű esik bele a vízbe, elvágódás stb.
Valakinek az esküvőjén történtek ehhez hasonlók?
okt. 31. 15:00
12/15 anonim válasza:
Biztos, hogy van olyan ember, aki ennyire babonás, hogy tényleg hisz ezekben, de sztem ezek egyszerű véletlenek... az életben sem jelzi az éeleted végét meg életed legrosszabb időszakát az, hogy elesel az utcán vagy beletüsszentesz egy fontos beszédbe. Max.az olyan dolgok jelezhetnek baljós kimenetelt, ha megcsalás történik vagy ha a menyasszony és vőlegény apró-cseprő dolgokon üvöltözve vitatkozik, vagy ha a családjuk beleáll a másikba, és a párja nem védi meg.
13/15 anonim válasza:
Amíg nem gyújtjátok fel a helyet, mint valahol Közel-Keleten? ahol meghalt több, mint száz ember, a hülye elk.rt dekoráció ÉS a tűzijáték miatt, nem lesz baj.
14/15 A kérdező kommentje:
13: Mintha nem az lett volna az első. Akkor baleset és hanyagság történt, de valahol, a közelben szándékos gyújtogatás volt. Nem terrortámadás, hanem állítólag szerelmi féltékenység.
nov. 7. 08:08
15/15 anonim válasza:
Az én drága férjem olyan lendülettel fújta el a külön életét jelképező gyertyáját, hogy a közös életünket jelképező is kialudt. Szerintem vicces, aranyos baki volt, mindenki nevetett, nem vettem rossz előjelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!